AUSTRALIJA PONOVO NE POŠTUJE NOVAKA! Samo NEPRAVDE prema Đokoviću!

Autor:

Sport

13.01.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo prolazi bez respekta.

AUSTRALIJA PONOVO NE POŠTUJE NOVAKA! Samo NEPRAVDE prema Đokoviću!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Navikli smo godinama unazad da najvećeg tenisera današnjice, Novaka Đokovića, nipodaštavaju  iz nepoznatih razloga na svim vratima na kojima se pojavi.

Ovaj put, to se dogodilo na njegovom turniru, što Australijan open mora biti, s obzirom da je najtrofejniji igrač Melburna u istoriji. 

O tome govori i objava Australijan opena na Tviteru, gde je Novaku "dodeljena" sporedna uloga.

Naime, Australijan open je do pre neki dan kao glavnu fotografiju pred predstojeće takmičenje držao Rafaela Nadala i Koko Gof, a kada je postalo poznato da se pomenuti Španac ponovo povredio i zbog toga neće moći da igra na ovom grend slemu, onda je kao "glavno lice AusOpena" ostala samo američka teniserka.

 

 

Ovo je prilično razbesnelo Novakove navijače.

"Bruka", "Skandal!", "Nečuveno!", samo su neki od komentara kojima Noletove pristalice opisuju ono što je AusOpen priredio srpskom asu.

Ukoliko čovek sa deset titula prvaka, i rekordom za najviše uzastopnih titula na otvorenom prvenstvu Australije (što je uspeo u čak dva navrata), nije dovoljno da ga načine licem turnira, šta jeste?

Podsećamo, Đoković meč prvog kola igra u nedelju od devet časova, a rival mu je Hrvat Dino Prižmić. Težak meč u Novakovom delu žreba moglo bi biti eventualno susretanje sa Benom Šeltonom u osmini finala. Najteži izazov tek bi došao u polufinalu, gde je projektovano da se sastane sa Janekom Sinerom, od koga je izgubio na dva od poslednja tri duela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading