OTKRIVEN UZROK NAPADA NA BILJANU KOD BOGATIĆA: Evo šta je prethodilo ovom brutalnom činu!

Autor:

Hronika

13.01.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problematični mladić napao komšinicu nožem u selu kod Bogatića

OTKRIVEN UZROK NAPADA NA BILJANU KOD BOGATIĆA: Evo šta je prethodilo ovom brutalnom činu!

Foto: Pixabay, Shutterstock

Hapšenje


U selu Crna Bara, nedaleko od Bogatića, došlo je do dramatičnog incidenta kada je mladić po imenu Ivana napao svoju komšinicu Biljanu I. nožem, ubivši je dva puta u predelu grudi. Ivana je poznat kao problematičan mladić sa policijskim dosijeom zbog razbojništva, krađa automobila i nasilja u porodici.

Intervencija policije i hapšenje napadača

Nakon što je napao Biljanu, Ivan je krenuo prema svojoj kući, ali je patrola koja je bila u blizini reagovala na pucnjeve upozorenja i primorala napadača da baci krvavi nož na zemlju. Nakon hapšenja, Ivan je priznao da je ukrao automobil Biljaninog supruga, a koji je pronađen na putu za Banovo Polje. Njemu će biti podneta krivična prijava za pokušaj ubistva, a motivi napada će biti otkriveni u nastavku istrage.

Zdravstveno stanje žrtve

Biljana I. je hospitalizovana u šabačkoj bolnici, na odeljenju hirurgije, ali njeno zdravstveno stanje nije životno ugroženo. Lekari prate njeno zdravstveno stanje i navode da pacijentkinja stabilno, te da nisu povređeni vitalni organi.

Ovaj tragični događaj je šokirao meštane sela, a motivi napada ostaju predmet dalje istrage.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading