SVE OČI NA NOLETOVOM TRENINGU SU BILE UPRTE U NJU! FATALNA lepotica Ema UKRALA SVU pažnju na Australijan openu!

Autor:

Sport

13.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To nas ni ne čudi.

SVE OČI NA NOLETOVOM TRENINGU SU BILE UPRTE U NJU! FATALNA lepotica Ema UKRALA SVU pažnju na Australijan openu!

Foto: Instagram-emmalouisevictoria

Novak Đoković je danas odradio jedan od poslednjih treninga pred Australijan open, ali su sve oči na terenu bile uprte u samo jednu lepoticu koja je stajala pored terena i posmatrala dešavanja. Ova misteriozna devojka ipak nije povezana ni sa Đokovićem, ni sa njegovim timom. 

Otkrilo se da je reč o Emi, sestri sparing partnera Novaka Đokovića sa tog treninga – Dejna Svinija. Ona je iskoristila priliku da posmatra svog brata kako se priprema za prvo učešće na Australijan openu protiv najboljeg tenisera ikada.

Republika

Foto: Instagram-emmalouisevictoria

Emin Instagram "stori"

Naravno, nije moglo da prođe bez Instagram "storija", a osim njih, zanosna Ema često ume da okači i sliku kojom pomuti um svojim pratiocima.

 

 

Njen brat Dejn je rođen 2001. godine, prošao je trnovit put sve do danas kada će nastupiti na svom prvom Grend slemu u karijeri.

Podsetimo, Đoković je danas na konferenciji otkrio kakvo je stanje sa povređenim zglobom.

- Zglob je dobro. Imao sam veoma težak meč sa De Minorom. Treninzi idu dobro, sve izgleda dobro, pa ćemo videti. De Minor je došao do Top 10, velika priča za njega. Nije to veliko iznenađenje za mene, on je jedan od najbržih ako ne najbrži teniser na turu. Jednako dobar u ofanzivi i defanzivi, Lejton Hjuit mu je mentor i pomaže mu dosta u ovom procesu. Znam da su očekivanja velika kada se igra kući, a i velika je šansa da ode daleko. U odličnoj je formi - dotakao se Đoković i de Minora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading