"JA SAM TEBE PUNO VOLEO, PLAKAO SAM ZA TOBOM" Priča od pre 35. godina i dalje tera suze na oči: Sećate li se Borisa, dečaka kog je MAJKA OSTAVILA? (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

13.01.2024

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije aktivan na društvenim mrežama i izbegava javnost, njegova porodična prijateljica je otkrila da je Boris zadržao istu dobrotu i vedrinu kao i pre 35 godina.

"JA SAM TEBE PUNO VOLEO, PLAKAO SAM ZA TOBOM" Priča od pre 35. godina i dalje tera suze na oči: Sećate li se Borisa, dečaka kog je MAJKA OSTAVILA? (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@balkanska_kafana_

Poslednjih nedelja, ceo region bruji o snimku koji je nastao pre gotovo 35 godina. U popularnoj dokumentarnoj emisiji "Velike nevolje malog Borisa", Dragan Radulović je razgovarao sa devetogodišnjakom iz Doma za nezbrinutu decu Bijela. Njegove iskrene reči su naterale suze na oči svima koji su imali priliku da vide ovaj snimak, kako pre tri decenije, tako i danas.

Poruka koja je ganula mnoge

Kada ga je Radulović pitao šta bi poručio majci koja ga je napustila, mali Boris je sa suzama u očima izgovorio reči koje su dirnule mnoge. Njegova iskrenost i čistota emocija su ostavile snažan utisak na sve koji su čuli ovu poruku.

 

Kada je Radulović malenog Borisa pitao šta bi rekao majci koja ga je ostavila, on je poručio:

- Mama, je l' ti mene znaš? Ona kaže: "Ne znam". E, onda dođi, da ti ja nešto ispričam. Ti se mama ne sećaš da si mene rodila. Ti si mene ostavila. Ja sam tebe puno voleo, plakao sam za tobom. Suze su mi ovolike bile. Volim i tebe. Volim te mama, ali dođi da se upoznamo. Da me vidiš, da me proceniš. Da sam ja tvoj sin. Dođi lepo. Nemoj da te bude sramota. Objasni se i objasni mi sve, pa će sve biti lepo i odlično - rekao je tada Boris.

 

@balkanska_kafana_ Majka ga je ostavila u domu, usvojen je… evo sta je imao da poruci zeni koja ga je rodila #foryou #zatebe #fyp #zatebestrana #viral #tiktok #srbija #balkan #balkantiktok #ispovest #ispovesti ♬ Sad Music - Max-Music


Boris danas

Boris K. danas živi u Herceg Novom, gde radi u preduzeću Vodovoda i kanalizacije. Iako nije aktivan na društvenim mrežama i izbegava javnost, njegova porodična prijateljica je otkrila da je Boris zadržao istu dobrotu i vedrinu kao i pre 35 godina. Njegovo prezime nije poznato javnosti, ali je evidentno da ga njegovi sugrađani veoma cene i vole.

 



Reakcije sugrađana

Ljudi iz Herceg Novog imaju samo reči hvale za Borisa. Oni ga opisuju kao omiljenog i vedrog čoveka, koji je zadržao svoju dobrotu uprkos životnim izazovima koje je imao. Njegova prijateljica ističe da ga svi vole i podržavaju, dok kolege svedoče o njegovoj popularnosti i pozitivnom uticaju koji ima na ljude oko sebe.

Ne želi ponovo da se eksponira

Iako su mediji izrazili interesovanje za Borisa, on je odlučio da zadrži svoju privatnost i izbegne ponovno izlaganje javnosti. Rekao je da razume interesovanje, ali da ne želi da se ponovo snima. Njegova poruka za javnost je bila kratka, ali ljubazna, ističući da je prošlo vreme tog snimka i da želi da nastavi sa svojim životom u miru.

Ovaj snimak je očigledno ostavio dubok i trajan utisak na ljude širom regiona, pokazujući snagu iskrenih emocija i ljudske dobrote koja može da preživi i najteže životne okolnosti.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading