DIZEL ZA ČISTU PETICU! Zašto je G-Drive dizel odličan izbor za vaše vozilo?

Autor:

Vesti

13.01.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozači sa dizel motorima najbolje znaju koliku muku zadaju niske temperature. Sama pomisao da morate ustati ranije da bi vaš automobil „imao vremena“ da se zagreje već je dovoljno obavezujuća.

DIZEL ZA ČISTU PETICU! Zašto je G-Drive dizel odličan izbor za vaše vozilo?

Foto: NIS

Kako bi dan prošao bez brige za rad vašeg ljubimca, eksperti kompanije NIS su kreirali G-Drive dizel gorivo sa zimskim karakteristikama, uz koje će automobil besprekorno raditi i dobiti povećanu snagu. Kompleks aditiva u ovom gorivu povećava cetanski broj, što utiče na efikasnije sagorevanje goriva i poboljšane opšte performanse motora. Pouzdan je i stabilan i u zimskim uslovima na izuzetno niskim temperaturama.

Tokom ledenih zimskih dana ovo gorivo omogućava stabilno paljenje, ravnomernije i potpunije sagorevanje, povećanje snage motora i lakši start, a takođe smanjuje buku tokom rada motora. Na ovaj način premijum dizel gorivo kompanije NIS garantuje vam sigurnost i prilikom putovanja u najhladnije predele.

Pored toga, upotreba G-Drive premijum aditiviranog dizel goriva donosi efikasnost i pouzdanost na svakom pređenom kilometru, pružajući dodatnu snagu motoru, unapređenu startnost i tiši rad motora.

G-Drive dizel brine o vašem motoru na poseban način, pružajući visok stepen zaštite za sve delove, a posebno za brizgaljke i metalne komponente, efikasno otklanjajući nečistoće i sprečavajući pojavu korozije.

Kako biste produžili životni vek svog automobila, svratite do najbliže NIS Petrol ili Gasprom benzinske stanice i iskusite moć G-Drive dizel goriva sa zimskim karakteristikama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading