OVO SU ORLIĆEVE ŽELJE ZA SRBIJU U 2024. GODINI: "Želim vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i svaki uspeh"

Autor:

Vesti

13.01.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne skupštine poželeo brži napredak i snažniji razvoj Srbije u 2024. godini

OVO SU ORLIĆEVE ŽELJE ZA SRBIJU U 2024. GODINI: "Želim vam dobro zdravlje, porodičnu sreću i svaki uspeh"

Foto: Nebojša Mandić


Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimir Orlić, uputio je čestitke građanima povodom Nove godine po julijanskom kalendaru. U ime Narodne skupštine i lično, Orlić je izrazio iskrene čestitke, uz želje za dobro zdravlje, ličnu, porodičnu sreću i svaki uspeh.

"Svima koji Novu godinu dočekuju večeras, u ime Narodne skupštine Republike Srbije i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke, uz želje za dobro zdravlje, ličnu, porodičnu sreću i svaki uspeh", poručio je Orlić.


Orlić je istakao svoju želju da 2024. godina bude period još bržeg napretka i još snažnijeg razvoja za Srbiju. Izrazio je nadu da će ova godina doneti nove pobede za zemlju i njenu decu, doprinoseći njihovoj još boljoj budućnosti.

"Želim da 2024. za našu zemlju bude godina u kojoj ćemo nastaviti da ponosno beležimo nove pobede za našu Srbiju, za svu njenu decu i njihovu još bolju budućnost. Neka je srećna Nova godina", navodi se u čestitki gospodina Orlića.


Ovim gestom, Orlić je pokazao svoju posvećenost građanima Srbije i njihovom prosperitetu, te istakao važnost zajedničkog rada na unapređenju društva.

Čestitke i poruke podrške za novu godinu

Čestitka predsednika Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimira Orlića, predstavlja značajan gest podrške i ohrabrenja za sve građane koji proslavljaju Novu godinu po julijanskom kalendaru. Ova poruka ističe važnost zajedništva i solidarnosti u ostvarivanju ciljeva i izazova koji stoje pred Srbijom.

Želje za napredak i razvoj Srbije u 2024. godini

Vladimir Orlić je naglasio svoju želju da 2024. godina bude obeležena bržim napretkom i snažnijim razvojem Srbije. Ova vizija budućnosti naglašava važnost kontinuiranog rasta i unapređenja u različitim oblastima društva, te postizanja još većih uspeha za zemlju i njene građane.


Čestitka predsednika Narodne skupštine Republike Srbije, Vladimira Orlića, predstavlja važan korak ka izgradnji pozitivne atmosfere i optimizma za predstojeću godinu. Njegove poruke podrške, želje za napretkom i razvojem, kao i naglašavanje zajedništva, predstavljaju osnovne principe koji će voditi Srbiju ka još boljoj budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading