ANA NIKOLIĆ USRED NOĆI ISPRED MAJČINE KUĆE: Dirljive reči nikog ne ostavljaju ravnodušnim!

Autor:

Zabava

07.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uputila emotivnu poruku!

ANA NIKOLIĆ USRED NOĆI ISPRED MAJČINE KUĆE: Dirljive reči nikog ne ostavljaju ravnodušnim!

Foto: Republika

Poznata pevačica Ana Nikolić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta svojom emotivnom objavom na društvenim mrežama. Snimak skromne prizemne kuće u kojoj je odrasla Ana, izazvao je lavinu komentara među njenim fanovima i pratiocima.

Ana je svojim pratiocima na Instagramu pokazala kuću svoje majke, ističući važnost sećanja na svoje korene i poreklo. Ova gesta izazvala je brojne pozitivne reakcije, a mnogi su pohvalili pevačicu zbog skromnosti i ponosa na svoje poreklo.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

Ana Nikolić nije strana javnosti kada su u pitanju skandali i kontroverze. Međutim, ovoga puta, umesto skandala, Ana je odlučila da pokaže svoju emotivnu stranu i da se prisjeti svojih korena. Ova neočekivana objava izazvala je iznenađenje među njenim fanovima, ali i simpatije za pevačicu koja je pokazala svoju ranjivu stranu.


Uz video snimak kuće, Ana je napisala:

- Nikada ne zaboravi odakle si… Gde su ti koreni, odakle si krenuo. Ovo je bila kuća moje majke.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić ispred majčine kuće

Ova poruka jasno ukazuje na važnost sećanja na svoje poreklo i na to kako nas ono oblikuje kao osobe. Ana je time poslala snažnu poruku o poštovanju svojih korena i osećaju pripadnosti.

Objava Ane Nikolić izazvala je brojne reakcije među njenim fanovima i širom javnosti. Mnogi su pohvalili pevačicu zbog iskrenosti i otvorenosti koju je pokazala, ističući da je važno ne zaboraviti odakle potičemo. Takođe, mnogi su se divili Aninoj skromnosti i istrajnosti, te su je podržali u ovoj emotivnoj objavi.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Nikolić

Ana Nikolić je još jednom pokazala da ume da iznenadi svoju publiku, ali ovoga puta to nije bilo skandalom, već iskrenom porukom o važnosti porodičnih korena. Njen post na društvenim mrežama dao je novi uvid u ličnost ove popularne pevačice i izazvao talas pozitivnih reakcija među njenim fanovima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading