PROCURIO KUĆNI VIDEO ANE NIKOLIĆ SA NOVIM DEČKOM: U ovim pozama je nikada niste videli!

Autor:

Zabava

12.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić pokazala novog dečka!

PROCURIO KUĆNI VIDEO ANE NIKOLIĆ SA NOVIM DEČKOM: U ovim pozama je nikada niste videli!

Foto: ATA Images

Ana Nikolić, popularna pevačica, ponovo je privukla pažnju javnosti novim video snimkom na svom Instagram profilu. U videu se vidi kako Ana šalje poljupce, dok je iza nje navodno novi dečko, Nemanja. Ono što je posebno intrigantno jeste izbor pesme koja se čuje u pozadini - "Labilna", koju je napisao njen bivši muž, Stefan Đurić Rasta.

 

 


Odmah nakon objavljivanja videa, počele su da se nižu reakcije na društvenim mrežama. Mnogi su primetili da je izbor pesme "Labilna" veoma simboličan, imajući u vidu da je pesma nastala pod perom njenog bivšeg supruga Raste. Komentari ispod videa su bili podeljeni - dok su neki izrazili podršku Ani u novoj vezi, drugi su istakli da je Rasta "avion" u poređenju sa novim dečkom.

Ovaj video dolazi nakon nedavne objave fotografije na kojoj se Ana pojavljuje sa bogoslovom, izjavljujući mu ljubav javno. Međutim, kako je Ana kasnije otkrila, veza sa bogoslovom nije opstala zbog nedostatka vernosti i lojalnosti, što je pevačica istakla kao razlog za njihov raskid.

 

 

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić pokazala novog dečka

 


Ovaj video nam jasno pokazuje da je Ana Nikolić spremna da ponovo otvori svoje srce i da se prepusti ljubavi. Izbor pesme koja se čuje u pozadini može se tumačiti na različite načine - da li je to poruka za bivšeg supruga ili je samo slučajan izbor, ostaje da vidimo.

Anin život je pun iznenađenja, a njeni fanovi pažljivo prate svaki korak koji pevačica napravi. Novi video sa Nemanjom definitivno je pokrenuo lavinu komentara i spekulacija, ostavljajući nas da se pitamo šta nam sledeće sprema ova talentovana i intrigantna pevačica. Ostaje nam samo da pratimo dalji razvoj događaja i da sa nestrpljenjem očekujemo nove vesti iz Aninog života.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading