ANA NIKOLIĆ POKAZALA OPASNOG FRAJERA? Pevačica objavila FOTKU sa novim dečkom, svi su u šoku o kome se radi!

Autor:

Zabava

12.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić objavila fotografiju sa novim frajerom.

ANA NIKOLIĆ POKAZALA OPASNOG FRAJERA? Pevačica objavila FOTKU sa novim dečkom, svi su u šoku o kome se radi!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić ponovo je privukla pažnju javnosti objavom zajedničke fotografije sa novim dečkom na Instagramu. Ovoga puta, Ana nije otkrila mnogo detalja o svom novom partneru, ali se spekuliše da je reč o Nemanji, navodno razvedenom muškarcu sa detetom. Nakon burne veze sa bogoslovom, Ana je odlučila da ovoga puta zadrži privatnost i ne iznosi previše detalja o svojoj novoj ljubavi, piše Kurir.

Nakon šokantne objave fotografije sa bogoslovom, Ana Nikolić brzo je raskinula vezu, optužujući svog tadašnjeg partnera za neverstvo i nedostatak lojalnosti. Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, a Ana je jasno stavila do znanja da ovoga puta želi da sačuva svoju intimu i ne želi da privlači negativnu pažnju javnosti.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić objavila fotku sa novim frajerom

 


Nakon turbulentnih emotivnih događaja, Ana Nikolić sada deluje opreznije i tajanstvenije nego ikada. Iako je javnost navikla na njene otvorene izlive na društvenim mrežama, ovoga puta pevačica je odlučila da zadrži svoju intimu za sebe. Njen novi pristup izazvao je različite spekulacije među fanovima i medijima, ali je jasno da Ana želi da ovoga puta ljubav sačuva samo za sebe.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić intervju

 


Uprkos turbulencijama u emotivnom životu, Ana Nikolić i dalje privlači pažnju javnosti svojom muzikom i pojavom u medijima. Njen novi pristup ljubavnim vezama možda će iznenaditi mnoge, ali je jasno da pevačica želi da pronađe svoj mir i sreću van medijske pažnje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toliko

12.01.2024 10:32

Droplja bila i ostala.