NOVI DETALJI HAOSA ANE I RALETA: Kompozitor javno prekinuo saradnju sa Nikolićevom, isplivala fotka iz STUDIJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kompozitor se još jednom oglasio nakon haosa sa pevačicom Anom Nikolić!

NOVI DETALJI HAOSA ANE I RALETA: Kompozitor javno prekinuo saradnju sa Nikolićevom, isplivala fotka iz STUDIJA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@RedTV_rs

Kao bomba je juče odjeknula vest da je došlo do incidenta između pevačiec Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ispred njegovog studija u Zagrebačkoj ulici. Rale je prvo negirao da je došlo do incidenta, potom izjavio da je ipak došlo do sukoba, ali ne i do tuče, a sada se ponovo oglasio i priznao da prekida saradnju sa njom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTVPinkOfficial

Rale i Ana Nikolić ispred njegovog studija

- Ana Nikolić i ja smo prijatelji više od 20 godina. I to je jedina istina - kaže na početku Rale i dodaje da su počeli tek nedavno da sarađuju:

- Posle toliko godina poznanstva došlo je do saradnje. Ana je tip izvođača koji provodi vreme u studiju i učestvuje u stvaranju pesama koje izvodi. Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom na albumu. Trenutno nijedno od nas nema želudac za bilo kakav dalji nastavak ove priče koja je među nama samo umetnička - rekao je kompozitor za "Blic".

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić i RAle

Podsetimo, ranije se oglasila i Ana na društvenoj mreži Instagram, te istakla da nije došlo do tuče.

- Goran Ratković Rale je moj prijatelj 30 godina i moje porodice. Toliko! - napisala je, između ostalog, Ana na društvenoj mreži Instagram, a objavila je i zajedničku fotografiju iz studija.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić i Rale u studiju

Podsetimo, prema rečima izvora, ona je došla ispred zgrade u svom mercedesu, pozvonila na interfon i zahtevala da Rale izađe napolje. Kada je on izašao, Nikolićeva je odmah počela da ga napada, urlajući i praveći scenu koja je uznemirila čitav komšiluk.

- Sve se desilo pre nekoliko trenutaka. Haos je bio ispred zgrade. Rale je bio u studiju sa pevačicom Oljom Bajrami, ona je došla i napravila skandal. Izletela je iz mercedsa, urlala, ceo komšiluk je uznemirila. Baš je nastao haos. Nazivala ga je pogrdnim imenima, pominjala Olju Bajrami, prebacivala mu što je s njom u studiju - kaže izvor za "Kurir" i dodaje da je Ana još više pomahnitala:

- Tad je fizički nasrnula na njega. Grebala ga je, čupala, celog ga ispljuvala. Nekako se izvukao i vratio u studio, ona je nastavila kolima da se vozika ispred zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading