SCENARIO "PRIJATELJA" NA AUKCIJI: Trebalo je da bude UNIŠTEN, a sada dobija novog vlasnika!

Autor:

Zabava

13.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Originalni nacrti dve epizode kultnog američkog sitkoma prodaju se na aukciji. Očekuje se da će postići cenu između 600 i 800 funti.

SCENARIO "PRIJATELJA" NA AUKCIJI: Trebalo je da bude UNIŠTEN, a sada dobija novog vlasnika!

Foto: Printscreen Youtube

Imovina legendarnih likova iz serije "Prijatelji" polako počinje da se rasprodaje, pa se tako scenario za dve poslednje epizode koji je označio završetak četvrte sezone mnogima omiljenog televizijskog formata prvi našao na aukciji.

Naime, nacrte epizoda četvrte sezone kultnog američkog sitkoma pronašao je 1998. zaposleni Fountain Studiosa u Vembliju, gde je snimljeno finale sezone u dve epizode pod nazivom "Ona" s Rosovim venčanjem. 

Amanda Batler iz aukcijske kuće "Hanson Ross" rekla je da je trebalo da scenariji budu uništeni kako "ne bi procurio njihov kraj", prenosi BBC. Očekuje se da će na aukciji postići cenu između 600 i 800 funti, ali ona bi mogla da bude i mnogo viša.

Republika

Foto: Printscreen Youtube

 

Ali tu nije kraj. Na aukciji je još stvari iz "Prijatelja" - produkcijska košuljica i DVD set sa snimanja epizoda. Neimenovani prodavac radio je u studiju do 1999, a scenarije je držao u svom noćnom ormariću, zaboravivši da se tamo nalaze.

- Ovi scenariji zaslužuju da budu u vlasništvu nekog velikog obožavaoca "Prijatelja" - dodao je neimenovani prodavac.

Inače, jedan član nezaboravne šestorke Metju Peri preminuo je 28. oktobra prošle godine u svojoj kući u Los Anđelesu. Objavljen je zvanični obdukcijski nalaz preminulog i otkriveno je da je u trenutku smrti koristio ketamin i opiodni lek buprenorfin, te da se utopio u đakuziju u svom luksuznom domu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading