NOVAK SE VRATIO PRVOJ LJUBAVI! Đoković UŽIVA u Italiji, a EVO gde je Jelena!

Autor:

Sport

07.02.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as odmara sa porodicom u italijanskom gradu Bolcanu.

NOVAK SE VRATIO PRVOJ LJUBAVI! Đoković UŽIVA u Italiji, a EVO gde je Jelena!

Foto: PRofimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživa u zasluženom odmoru i puni baterije pred nastavak takmičenja.

Srpski as je posle eliminacije sa Australijan opena u polufinalu, od kasnijeg šampiona Italijana Janika Sinera, izgubio značajan broj bodova, budući da je branio titulu osvojenu prošle godine, ali to nije poljuljalo njegovu poziciju i prvo mesto ATP liste, na kojoj suvereno vlada.

U međuvremeni, Nole je odlučio da napravi pauzu i "skokne" do Italije, gde uživa sa porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

Đoković je pre dva dana stigao u Bolcano, odakle se odmah zaputio ka čuvenom skijalištu Val Gardenu i tamo provodi slobodne trenutke.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

 

 

Treba reći da je skijanje "prva ljubav", što se tiče sportova, Novaku Đokoviću, iako se proslavio u tenisu, a naročito ga ispunjava kada je u društvu svojih najbližih.

Više puta, koš tokom takmičenja u Melburnu, Srbin je naglašavao da se najsrećnije oseća kada su pored njega Jelena i deca, kao sada u Italiji.

Podsetimo, Đoković je posle eliminacije sa prvog Grend slema u sezoni potvrdio da će preskočiti ceo februar i na teren se vratiti početkom marta, na Mastersu u Indijan Velsu, gde ne brani nijedan bod, budući da ga je zabrana zbog nevakcinisanosti sprečila da prošle sezone učestvuje na američkoj turneji.

Inače, Novakov dolazak u Italiju privukao je veliki publicitet medija i njegovih fanova u Bolcanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading