ŠOK! POGLEDAJTE KOLIKO JE DILER GRAMA KRIO U RANCU! Saslušan mladić iz Vlasotinca!

Autor:

Hronika

10.02.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, a saslušan je u prisustvu branioca.

ŠOK! POGLEDAJTE KOLIKO JE DILER GRAMA KRIO U RANCU! Saslušan mladić iz Vlasotinca!

Foto: Shutterstock

N. V. (23) iz Vlasotinca, koji je uhapšen zbog toga što mu je u rancu pronađeno 287 grama marihuane, saslušan je u Osnovnom tužilaštvu u Leskovcu.

Njemu je nakon saslušanja određena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim osobama, kao i zabrana napuštanja boravišta.

Radi utvrđivanja svih činjenica, doneta je naredba o sprovođenju istrage, po čijem će završetku javni tužilac da donese odluku o podizanju optužnice, piše JuGmedia.

On se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, a saslušan je u prisustvu branioca.

Uhapšen je 8. oktobra oko 22 sata na samom ulazu u Vlasotince. Građani su tada videli automobil zaustavljen od strane nekoliko policajaca. Policija je pretresla automobil, a meštani su čuli da je u toku hapšenje zbog droge.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. Š. (49) pod sumnjom da je u njegovom stanu pronađeno 14 paketića sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin, kao i digitalna vaga. Osumnjičeni se tereti za izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu. Detalji ovog slučaja izazvali su pažnju javnosti, posebno zbog velike količine pronađene droge i činjenice da je osumnjičeni posedovao digitalnu vagu, što može ukazivati na organizovanu trgovinu opojnim drogama.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading