UHAPŠEN DILER DROGE! Dilovao heroin u paketićima, određeno mu zadržavanje

Autor: M.B.

Hronika

09.02.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen muškarac zbog sumnje da je trgovao opojnim drogama.

UHAPŠEN DILER DROGE! Dilovao heroin u paketićima, određeno mu zadržavanje

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. Š. (49) pod sumnjom da je u njegovom stanu pronađeno 14 paketića sa praškastom materijom za koju se sumnja da je heroin, kao i digitalna vaga. Osumnjičeni se tereti za izvršenje krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Priveden osumnjičeni uz nalog Višeg javnog tužilaštva

Prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu. Detalji ovog slučaja izazvali su pažnju javnosti, posebno zbog velike količine pronađene droge i činjenice da je osumnjičeni posedovao digitalnu vagu, što može ukazivati na organizovanu trgovinu opojnim drogama.

Podsetimo!

Juče je otkrivena ilegalna prodaja i posedovanje opojnih supstanci.

Policija izvršila hapšenje

D.Č. iz Majdanpeka je zadržan od strane Višeg javnog tužilaštva zbog krivičnog dela trgovine opojnih droga i neovlašćene proizvodnje iste. D.Č iz Majdanpeka je uhapšen zbog prodaje opojnih droga,  kada je pretresom njegovog stana od stane policije utvrđeno da poseduje veće količine opojnih droga.

Tokom pretresa stana osumnjičenog, policija je pronašla 27 tableta Buprenorfina, 57 tableta Lirike, 10 tableta Flormidala i 3 tablete Rivotrila. Ove značajne količine opojnih supstanci ukazuju na ozbiljnost optužbi protiv D.Č. iz Majdanpeka.

Očekuje se da će istraga otkriti detalje ovog slučaja, a osumnjičeni će imati priliku da iznese svoju odbranu pred nadležnim sudom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading