SJAJNE VESTI! Dečaci iz Sremske Mitrovice za kojima je tragala cela Srbija PRONAĐENI - Evo šta je i dalje MISTERIJA!

Autor:

Vesti

09.02.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više dana intenzivne potrage za tinejdžerima iz Sremske Mitrovice, staratelji su dobili informaciju da su njihovi sinovi, pronađeni živi i zdravi na teritoriji Svilajnca.

SJAJNE VESTI! Dečaci iz Sremske Mitrovice za kojima je tragala cela Srbija PRONAĐENI - Evo šta je i dalje MISTERIJA!

Foto: Društvene mreže

Detalji o pronalasku dečaka još uvek su nezvanični, dok se očekuje da će u narednim satima biti dostupnije nove informacije o njihovom trenutnom stanju i okolnostima nestanka.

Roditelji se nadaju da će ih uskoro videti i da će se sve nedoumice razjasniti.


Podsećamo, dečaci su nestali u nedelju, pre četiri dana, što je izazvalo zabrinutost njihovih porodica i aktiviranje policijske potrage.

Neobičan nestanak

U trenutku nestanka, nije bilo naznaka da su dečaci nameravali da napuste svoje domove. Poslednja informacija koju su staratelji imali je da su taksijem otišli za Beograd.

Očekuje se da će informacije o njihovom putovanju i mogućim razlozima za nestanak biti od velike pomoći u istrazi.

Porodice u iščekivanju

Nestanak dečaka duboko je pogodio njihove porodice, koje su u iščekivanju vesti o njihovom pronalasku. Nadaju se da će se njihovi najmiliji uskoro vratiti kući.

Policija i volonteri nastavljaju intenzivnu pretragu i apeluju na građane da pruže bilo kakvu korisnu informaciju koja bi mogla pomoći u pronalaženju dečaka.

Zajednica u akciji

Nestanak dečaka izazvao je solidarnost među lokalnom zajednicom, koja se ujedinila u naporima da pruži podršku porodicama i pomogne u potrazi.

Brojni građani pridružili su se potrazi, deleći informacije putem društvenih mreža i pružajući podršku u organizaciji potrage.


Nestanak dečaka izazvao je ozbiljnu zabrinutost u lokalnoj zajednici, ali je istovremeno pokrenuo talas solidarnosti i saradnje u naporima da se dečaci pronađu i vrate svojim porodicama. Nadamo se da će uskoro stići pozitivne vesti o njihovom pronalasku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading