TRAGEDIJA U KLENKU: Nestali Filip pronađen mrtav posle tri meseca potrage

Autor:

Hronika

08.02.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj potrage za Filipom Urumovićem

TRAGEDIJA U KLENKU: Nestali Filip pronađen mrtav posle tri meseca potrage

Foto: Nestali Srbija

Nakon više od tri meseca neizvesnosti, tragična vest je stigla iz Klenka kod Sremske Mitrovice - Filip Urumović je pronađen mrtav. Ova vest šokirala je i potresla lokalnu zajednicu koja je s nestrpljenjem iščekivala ishod potrage za mladim Filipom.

Potraga koja je trajala mesecima

Filip je nestao 20. novembra, ostavivši iza sebe otključan automobil i nedostupan telefon. Njegovi školski drugovi i komšije nisu posustajali u naporima da pronađu trag o Filipovom nestanku, ali sve do nedavnog tragičnog otkrića, nije bilo nikakvih saznanja o njegovoj sudbini.

Misteriozni detalji 

Jedan od misterioznih detalja koji je dodatno uznemirio lokalnu zajednicu jeste činjenica da je Filip na dan nestanka ostavio novčanik kod kuće, ponesavši sa sobom samo ključeve automobila i mobilni telefon. Ovo je ostavilo mnoga pitanja bez odgovora i dodatno uvećalo misteriju oko njegovog nestanka.


Filipovi drugovi su isticali da se mladić nije žalio na probleme i da nikada nisu primetili da ima "crne misli". Njegova nagla i misteriozna smrt ostavila je mnoge u šoku, dok su se prisetili lepih trenutaka provedenih sa Filipom.


Kako je Filip preminuo, utvrdiće se detaljnom istragom koja će, nadamo se, doneti odgovore na pitanja koja su mučila celu zajednicu. Ova tragična vest će ostaviti dubok trag u srcima svih koji su poznavali Filipa.

Sada kada je tragična vest potvrđena, zajednica će morati da pronađe način da se nosi sa gubitkom mladog života i da pruži podršku porodici i prijateljima koji tuguju zbog iznenadnog odlaska Filipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading