"Druže se odmalena, a društvo ume da povuče": UJNA OTKRILA RAZLOG NESTANKA DVA DEČAKA IZ SREMSKE MITROVICE!

Autor:

Hronika

07.02.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak tinejdžera iz Sremske Mitrovice uzrokuje zabrinutost u zajednici.

"Druže se odmalena, a društvo ume da povuče": UJNA OTKRILA RAZLOG NESTANKA DVA DEČAKA IZ SREMSKE MITROVICE!

Foto: Društvene mreže

Nestanak  tinejdžera Aeksandra J. (16) i Nikole M. (14) iz Sremske Mitrovice šokirao je njihove porodice i zajednicu. Njihov nestanak prijavljen je policiji u ponedeljak 5. februara, a od tada traje intenzivna potraga za njima.

Porodice i prijatelji nestalih tinejdžera aktivno koriste društvene mreže kako bi proširili apel za pomoć i informacije o njihovom nestanku. Slike i opisi nestalih mladića deljeni su širom društvenih mreža u nadi da će neko imati korisne informacije koje bi pomogle u njihovom pronalasku.

Staratelji jednog od mladića izrazili su sumnju i zabrinutost zbog činjenice da su se odlučili na ovaj korak. Ova situacija ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a porodice i nadležne institucije nastoje da pronađu odgovore na ovo delikatno pitanje.

Zabrinuta ujna jednog od nestalih mladića

- Mi smo tog dana kada su nestali saznali od njihovih drugara da su napravili nešto što nisu smeli. Porazbijali su neke prodavnice, pekare, napravili haos. Mislimo da je to razlog što su se odlučili da pobegnu, ali nisu trebali. Rešićemo sve, platićemo štetu ako treba, što se našeg deteta tiče. Mi smo njemu staratelji i brinemo za njega, ujak i ja - rekla je za "Blic" zabrinuta ujna.

Ujna napominje da se ova dva nestala tinejdžera druže odmalena, ali da nisu problematični.Ali kako ona napominje,društvo ipak ume da "povuče". 

-Njega je majka ostavila i od tada živi kod nas. Sada se ona kao nešto brine, a inače je nema nikada da pita za dete. Zna se ko zaista brine, mi koji smo mu staratelji. Poslednje što smo čuli jeste da je viđen u Beogradu, da su se vozili taksijem u neki blok. Šta će oni tamo i koga tamo poznaju, nemamo pojma - navodi ona.

Ona apeluje dva nestala tinejdžera Aleksandra i Nikolu da se vrate svojim kućama.

- Stalno smo na vezi sa policijom, sa svima. Brinemo i nadamo se da su dobro. Važno je da se vrate kući, šta god da su uradili - zaključuje ujna.

Podsetimo!

Mole se građani da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njihovom nestanku, slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu na broj telefona 061/1939550.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading