"STRAVIČAN SUDAR" Kod Vlasotinca u JEZIVOM udesu dva automobila povređena 4 tinejdžera: EVO KAKVO JE NJIHOVO STANJE!

Autor: D.B.

Hronika

24.01.2024

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru dva automobila na ulazu u Vlasotince noćas su povređene četiri mlade osobe koje su, posle intervencije ekipe Hitne pomoći, prevezene u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, a dvoje odatle u KC Niš.

"STRAVIČAN SUDAR" Kod Vlasotinca u JEZIVOM udesu dva automobila povređena 4 tinejdžera: EVO KAKVO JE NJIHOVO STANJE!

Foto: shutterstock

ilustracija

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 3,30 sati, učestvovali su vozači "golfa" i "seat ibice", a sudarili su na raskrsnici regionalnog puta Leskovac-Vlasotince i puta koji vodi prema Grdelici. Povređeni su iz oba automobila. Dvoje je sa težim povredama upućeno je na dalje lečenje, a dvoje otpušteno kućama.

- Muškarac S.V (18) iz Vlasotinca je zadobio nagnječenje glave u blizini oka, zatim, grudnog koša, šake i podlatkice, pa je upućen na Oftalmologiju u Nišu, a u Niš je upućena i maloletnica od 17 godina iz Vlasotinca zbog kontuzje glave i rane na glavi iznad oka. I.L. (18) iz Crnatova imao je povrede na glavi i šaci i on je posle ukazane pomoći otpušten kući, kao i ženska osoba M.M. (22) iz Orašja sa povredom desne nadlaktice - objašnjava direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Očevici kažu da je reč o „stravičnom sudaru“ i da se od siline udarca jedan automobil odbio, udario i srušio banderu pored puta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading