NESTALO DVOJE DECE U SREMSKOJ MITROVICI! Roditelji u suzama mole za pomoć! Evo gde su poslednji put viđeni

Autor:

Hronika

07.02.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je nestao noseći sivu duksericu, tamnoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike, a Aleksandar...

NESTALO DVOJE DECE U SREMSKOJ MITROVICI! Roditelji u suzama mole za pomoć! Evo gde su poslednji put viđeni

Foto: Društvene mreže

Policiji je prijavljen nestanak Aleksandra J. (16) i Nikole M. (14) iz Sremske Mitrovice, a intenzivno se radi na njihovom pronalasku.

Apel Majke Nikole M. za Povratak


- Ujutro kad sam se probudila njega nije bilo. Kako se uopšte nije pojavljivao, krenuli smo u potragu za njim, tražili smo ga po celoj Mitrovici i Laćarku, ali uzalud. Čuli smo da i porodica njegovog druga Aleksandra traga za njim i povezali da su možda negde zajedno pobegli. Ovim putem molim svog sina da se vrati kući gde god da je i šta god da je uradio. Sine, vrati se kući, moli te tvoja majka - kroz plač poručuje Milena Mijatović, majka nestalog Nikole za "Informer".

Detalji o Odeći i Mobilnom Telefonu

Nikola je nestao noseći sivu duksericu, tamnoplavu trenerku, crnu jaknu i šarene patike. Sa sobom je poneo mobilni telefon sa majčinom karticom, ali je od nedelje telefon ugašen.

NESTANAK ISTOVREMENO I GUBITAK TRAGA

Prema navodima članova porodice na društvenim mrežama, dvojica tinejdžera su nestala istovremeno u nedelju oko pola pet i od tada im se gubi svaki trag.

Mole se građani da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njihovom nestanku, slučaj prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu na broj telefona 061/1939550.
Republika

Foto: Shutterstock

Telefon

Podsetimo!

Svake godine, 30. avgusta, širom sveta se obeležava Međunarodni dan nestalih lica. Ovaj dan predstavlja priliku da se podigne svest o hiljadama ljudi koji su nestali tokom oružanih sukoba, kriza i drugih nesrećnih okolnosti. Nestanak nekog lica ne utiče samo na tu osobu, već i na njihove porodice, stoga je važno obratiti pažnju na ovaj globalni problem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading