PRONAĐENO ZABETONIRANO TELO DETETA! Traga se za još dva!

Autor:

Svet

02.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori su ispitali dve sumnjive osobe.

PRONAĐENO ZABETONIRANO TELO DETETA! Traga se za još dva!

Foto: shutterstock

Policija

Telo deteta pronađeno je zabetonirano u jednom skladištu u američkoj saveznoj državi Kolorado, a policija grada Pueblo kaže da traga za još dva deteta.

Ostaci deteta su pronađeni 10. januara, kada se skladište čistilo, nakon što su zakupci prestali da plaćaju kiriju, rekao je policijski poručnik Pueble Frenklin Ortega, preneo je AP.

Predmeti pronađeni u skladištu uključivali su metalni kontejner pun tvrdog cementa, a istragom je utvrđeno da je reč o dečjim posmrtnim ostacima, dodao je Ortega.

On nije otkrio koliko je godina imalo dete kada je preminulo.

Inspektori su ispitali dve sumnjive osobe.

Pueblo ima 110.000 stanovnika i nalazi se na oko 70 kilometara od Kolorado Springsa.

Policija Puebla traži još dva deteta, koji su imali pet i tri godine kada su poslednji put viđeni na leto 2018. godine u tom gradu.

Policija želi da utvrdi da li su Hesus Dominges, koji bi sada imao 10, i Jesenija Dominges, koja bi imala devet, živi.

- Nakon jula 2018. godine nije bilo ni traga, ni glasa o toj deci - istakao je Ortega.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

BONUS VIDEO:


          

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading