OVO SU LOPOVI KOJI SU HARALI PO SREMSKOJ MITROVICI: Pogledajte šta sve provalnici ukrali, materijalna šteta OGROMNA!

Autor: M.B.

Hronika

08.02.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni osumnjičeni za pet teških krađa u Sremskoj Mitrovici.

OVO SU LOPOVI KOJI SU HARALI PO SREMSKOJ MITROVICI: Pogledajte šta sve provalnici ukrali, materijalna šteta OGROMNA!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su uhapsili M. I. (20), S. I. (18) i S. T. (38) zbog sumnje da su izvršili pet teških krađa na području grada.

Prema saopštenju PU Sremska Mitrovica, osumnjičeni se terete da su noću provalili u ugostiteljske objekte, apoteku i hamburgeriju na području Sremske Mitrovice. Koristeći podesne predmete i fizičku snagu, oni su iz tih objekata ukrali različite predmete i manju sumu novca. Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delima procenjuje se na oko 350.000 dinara.

Određeno zadržavanje osumnjičenima

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Ovo hapšenje predstavlja značajan korak u otkrivanju i suzbijanju kriminala na području Sremske Mitrovice. Pripadnici MUP-a su brzom i efikasnom akcijom uspeli da identifikuju osumnjičene i preduzmu odgovarajuće mere.

Stanovnici Sremske Mitrovice izražavaju olakšanje nakon hapšenja osumnjičenih za seriju teških krađa. Ovaj događaj je podstakao građane da budu dodatno oprezni i da preduzmu dodatne mere zaštite svojih objekata i imovine.

Prevencija teških krađa

Ovo hapšenje ističe važnost preventivnih mera i saradnje građana sa nadležnim organima radi očuvanja bezbednosti u lokalnoj zajednici. Ohrabruje činjenica da je brzom reakcijom policije ova serija teških krađa okončana, a osumnjičeni identifikovani i privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading