DA LI JE OVO REALNO? BABA PLJAČKAŠICA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte kako je iz torbe ukrala novčanik - "KO BI REKAO, BILA JEDNA SUPER BAKA" (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.01.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Način na koji je to učinila osumnjičena, najviše je zapao za oko korisnicima društvenih mreža.

DA LI JE OVO REALNO? BABA PLJAČKAŠICA POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte kako je iz torbe ukrala novčanik - "KO BI REKAO, BILA JEDNA SUPER BAKA" (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/velibor011

Video-zapis starije žene koja krade novčanik iz torbe druge gospođe, postao je hit na društvenim mrežama! 

Naime, na snimku koji je jedan muškarac objavio na svom profilu na društvenoj mreži X, odnosno nekadašnjem tviteru, može se videti baba koja vreba ustanovom, za koju se sumnja da je bolnica.

U trenutku kada se jedna gospođa odmakla od svoje tašne, ona je uhvatila priliku i sela pored kako bi što manje bila primetna. Takođe, kao iskusna pljačkašica, baba je prebacila jaknu preko svoje ruke, dok je sa drugom iz torbe izvukla novčanik.

Ceo snimak možete pogledati ovde:

 

 

Kao opis ovog snimka muškarac je napisao:

Ko bi rekao? Bila jedna "super baka" Ordinirala u 88-ci...Moju ženu opelješila sa svim dokumentima.

Ono što još uvek nije poznato jeste gde je i kada ovaj video-zapis nastao, kao ni da li je uopšte povezan sa slučajem koji se dogodio čoveku koji je snimak podelio.

Ispod objave nizali su se mnogobrojni komentari, a među njima je bilo i objašnjenje gore pomenutog muškarca.

U SUPu, pošto joj je maznula vizirani pasoš, u ono vreme kad se čekalo satima ispred ambasada za vizu joj rekli da su upoznati i da je zovu "super baka"...Srećom, bacila na NBG sve i našao čovek, pa nas zvao.

Nekoliko korisnika društvenih mreža prokomentarisao je baku, ali i način na koji pljačka.

- Stara fora sa kaputom, čim vidiš da ga neko tako nosi. Pa i lopovi stare. Ako je krala dok je bila mlađa,krašće dok god može, sa godinama čovek ne postaje bolji, moralniji, obzirniji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading