DO DETALJA OSMISLIO PLJAČKU, PA PLAN PRETVORIO U DELO: Nepoznati muškarac usnimljen kako krade bicikla iz garaže u Žarkovu!

Autor:

Hronika

13.01.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kretanje lopova, kao i samu krađu, zabeležile su nadzorne kamere.

DO DETALJA OSMISLIO PLJAČKU, PA PLAN PRETVORIO U DELO: Nepoznati muškarac usnimljen kako krade bicikla iz garaže u Žarkovu!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

U noći između 11. i 12. januara, u zgradi u Žarkovu, dogodila se krađa nekoliko bicikala iz garaže.

Nepoznato lice, odnosno muškarac, ulazilo je u zgradu nekoliko dana pre same krađe kako bi snimilo situaciju i onesposobilo dve kamere nadzornog sistema u garaži. Ovaj neobičan detalj ukazuje na planiranu akciju i dobro osmišljen plan lopova.

 

 

Kako prenosi serbialive_beograd, kretanje lopova, kao i samu krađu, zabeležile su nadzorne kamere, ali i pored toga, lice je uspelo da izbegne prepoznavanje uz pomoć maske koju je nosilo.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju su brzom i efikasnom akcijom uhapsili N. K. (43) i M. M. (46) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju.

Navodno, njih dvoje su sinoć provalili u jednu kuću u Prokuplju, iskoristivši odsustvo njenog vlasnika, te izvršili premetačinu. Nakon što je policija dobila informaciju o ovom događaju, osumnjičeni su brzo uhapšeni.

Ova akcija Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju pokazuje brzu reakciju i efikasnost u rešavanju krivičnih dela. U ovom slučaju, policijske snage su uspele da izvrše hapšenje osumnjičenih vrlo brzo nakon izvršenja krivičnog dela.

Nakon hapšenja, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading