GROBARI, OKRENITE GLAVU: Panter gotovo BRIZNUO U PLAČ nakon poraza! (FOTO)

Autor:

Sport

09.02.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima je teško palo.

GROBARI, OKRENITE GLAVU: Panter gotovo BRIZNUO U PLAČ nakon poraza! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u 26. kolu Evrolige, izgubivši od Bajerna iz Minhena rezultatom 78:79. Niko nije ni slutio na ovakav epilog, naročito jer su crno-beli dva puta tokom treće deonice imali i dvocifrenu prednost, ali im ni to nije bilo dovoljno da spreče seriju poraza i dožive treći uzastopni na evroligaškoj sceni.

Trijumf Nemcima doneo je Silvajn Francisko, pogodivši trojku 1,1 sekundi pre završetka duela. Reprezentativac Francuske je vraćao sve vreme Bavarce u igru, a onda je u poslednjih 40 sekundi vezao pet poena. Uprkos tome, Partizan je dobio priliku da proba da se izvuče za kratko preostalo vreme. Lopta je iz auta išla, naravno, Kevinu Panteru. Kapiten je šutnuo, ona je skakutala po obruču, činilo se da će da uđe, međutim, iako ju je Kaboklo bespotrebno prikucao, izgleda kao da ipak ne bi završila tamo gde je trebalo. Možda i bi, nikad nećemo saznati. Sve je to jako teško podneo bek crno-belih.

Posle promašenog šuta, pao je na zemlju u neverici i gotovo briznuo u plač.

Podsetimo, Partizan je posle ovog poraza na skoru od 12 pobeda i 14 poraza, dok je Bajern na 11 trijumfa i 15 neuspeha, čime su se još više uključili u borbu za plej-in.

Sudeći po formi crno-belih i pet uzastopnih poraza u svim takmičenja, doigravanje je miljama daleko i moraće ozbiljno da se potrude u nastavku sezone ne bi li došli do nokaut faze Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading