KURTIJEV GOVOR I GOVOR OPOZICIJE U EVROPSKOM PARLAMENTU SKORO ISTI! Dobro poslušajte - da li im je pisala ista osoba?!(VIDEO)

Autor:

Vesti

09.02.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako analizirate, videćete sličnosti, kao da im je ista osoba pisala govore.

KURTIJEV GOVOR I GOVOR OPOZICIJE U EVROPSKOM PARLAMENTU SKORO ISTI! Dobro poslušajte - da li im je pisala ista osoba?!(VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Pavle Grbić i Aljbin Kurti

Na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, održanoj u Njujorku, Sjedinjene Američke Države su izrazile zabrinutost povodom plana samoproglašenog Kosova da ograniči novčane transakcije. Ovu zabrinutost je iznela Linda Tomas-Grinfild, stalna predstavnica SAD pri UN.

Sjedinjene Američke Države su uputile poziv premijeru samoproglašenog Kosova Aljbinu Kurtiju da odloži svoju odluku o ukidanju dinara. Linda Tomas-Grinfild je naglasila: "Odluka je donesena bez adekvatne pripreme ili konsultacija sa lokalnim stanovništvom."

Podršku Srbiji i stanovništvu koji trpi iživljavanje Kurtijevog režima dala je i Kina, čulo se juče na sednici, dok je predsednik Aleksandar Vučić dodao da su kategorički protiv bile Švajcarska i Velika Britanija.

Ipak, ono što se sinoć moglo čuti na Sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija u govoru Aljbina Kurtija jestu floskule i kovanice koje su identične onim koje su Pavle Grbić, Radomir Lazović i Marinika Tepić istog dana koristili u Evropskom parlamentu.

Poslušajte:

 

 

- Zbog nedostatka hrabrosti i vizije režima, Srbija umesto da uskladi svoju spoljnu politiku sa EU i umesto da uvedu sankcije Rusiji, Srbija je odlučila da uskladi svoju politiku sa Rusijom - naveo je Pavle Grbić, doku su Kurtijeve reči bile skoro pa prepisane:

- Srbija se stavila na stranu Rusije! To je jedina evropska država koja nije nametnula sankcije nakon što je Putin izvršio agresiju na Ukrajinu! -

Inače, treba pomenuti da je premijer samoproglašene države Kosovo ujedno i neko koga je Dragan Đilas hvalio, a upravo iz njegovih redova dolazi opozicija koja je tražila u Evropskom parlamentu kazne za sopstvenu zemlju.

Hvali rezoluciju Evropskog parlamenta

Aljbin Kurti, čovek koji je dobio reči hvale od Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, juče je pozivao na antisrpsku Rezoluciju Evropskog Parlamenta na kojoj su insistirali Dragan Đilas, Marinika Tepić, Miroslav Aleksić i ostali:

- Evropski Parlament je ogromnom većinom doneo Rezoluciju u kojoj poziva na istragu izbora koji su se desili u decembru i gde se kaže da se manipulisalo rezultatima, da se koristila agresivna retorika i da su se koristili ruski uticaji! -

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:
 
 

Komentari (1)

Loading
Uroš

09.02.2024 16:33

Prepisivačka škola.