UHAPŠEN BEOGRADSKI PLJAČKAŠ: Uz pretnju pištoljem ukrao 50.000 dinara iz kladionice

Autor:

Hronika

08.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

UHAPŠEN BEOGRADSKI PLJAČKAŠ: Uz pretnju pištoljem ukrao 50.000 dinara iz kladionice

Foto: shutterstock

Policija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, brzom intervencijom uhapsili su osumnjičenog A. I. (34) neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništva u jednoj sportskoj kladionici u Beogradskoj ulici.

Osumnjičeni se sumnjiči da je uz pretnju pištoljem od radnika oduzeo oko 50.000 dinara.

Postoji sumnja da osumnjičeni nije prvi put izvršio razbojništvo na teritoriji Beograda na sličan način. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Policija je brzom intervencijom reagovala na prijavu razbojništva i uspela da uhapsi osumnjičenog veoma brzo nakon izvršenja krivičnog dela. U saradnji sa tužilaštvom, sprovedene su mere i radnje kako bi se osumnjičeni identifikovao i uhapsio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdilo da li je osumnjičeni povezan sa drugim sličnim slučajevima razbojništava na teritoriji Beograda.

Uhapšenje osumnjičenog za razbojništvo u sportskoj kladionici predstavlja uspeh zajedničke akcije policije i tužilaštva u borbi protiv kriminala na teritoriji Beograda. Očekuje se da će dalja istraga otkriti da li je osumnjičeni odgovoran za više sličnih krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading