DULJAJ UOČI NASTAVKA SEZONE! Trener Partizana SAOPŠTIO lošu vest za grobare PRED Javor!

Autor:

Sport

09.02.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jesenji prvak u odbranu trona kreće iz Ivanjice.

DULJAJ UOČI NASTAVKA SEZONE! Trener Partizana SAOPŠTIO lošu vest za grobare PRED Javor!

Foto: Starsport

Partizan na prolećnoj premijeri gostuje Javoru, a trener crno-belih Igor Duljaj izneo je očekivanja pred subotnju utakmicu koja počinje u 13 časova:

- Srećan sam što smo u prilici da se ponovo sportski borimo za bodove. Radujemo se nastavku prvenstva. Pripreme su protekle kako su protekle, loši uslovi, ali sve ostalo odlično. Sa te strane mogu da budem zadovoljan ponašanjem igrača. Prvi meč je uvek najteži, teško je reći da neki tim od starta može biti u željenoj formi. Igramo protiv ekipa koja je zadala dosta problema i ovde u Humskoj. Prvenstvo kako bude odmicalo će dati odgovor da li će ekipa da raste fizički i taktički. Verujem da ćemo biti bolji u odnosu na prvi deo sezone. Bolje se poznajemo. Biće nam teško, ali očekujemo pobedu. Navijači mogu da očekuju mnogo, Partizan je veliki klub, tako moramo da se ponašamo. Ne smemo ništa da obećavamo osim da ćemo dati maksimum, na pošten i sportski način. U nekom trenutku se neko opusti pa daje izjave Liga šampiona, titula... Nas interesuje samo naredni meč. To zahtevam od svih - rekao je Duljaj i dodao:

Foto: Starsport

fudbaleri Partizana

- Brine me situacija oko bonusa, odlaskom Ilića, trebalo je da to bude novajlija Miličić, ali je on van terena. To je jedini problem koji imam. Pitanje bonusa me muči. Imamo odlične igrače u napadu, imam sastav i ime bonusa, ali moramo da imamo u glavi sve kalkulacije. Ako izbacim bonusa moram da pravim dvostruku izmenu. To može da nas poremeti, ali potrudićemo se da rešimo taj problem. Posle treninga ću imati sastav. Da vidimo i kako je Severina, koji je imao problema - saopštio je loše vesti šef struke crno-belih.

Poslednje pojačanje Jung-džun Goh neće biti u najboljoj jedanaestorici.

- Teško da će u ovom trenutku biti starter. Videćemo ko će biti bonus. Pričali smo, nije još 100 odsto spreman. I on će kroz utakmice da ulazi u ritam. Niko sada nije 100 odsto spreman. Fudbalska barijera ne postoji. Ako trenirate i znate principe fudbala, lako se prilagodite. Goh je pametan, bez razgovora razume šta se od njega traži. Tu nema problema.

Prokomentarisao je kratko i odlazak Kvinsija Meniga u Tursku:

- Kvinsi je otišao, ali on nije imao minutažu na koju je navikao. Srećan sam zbog njega što je pronašao novu sredinu. Isticao mu je ugovor, pa je ovo bila odlična prilika za klub i njega. Mora i o tim stvarima da se razmišlja. Na njegovoj poziciji imamo Goha, Trifunovića, desno Kalulua, Severinu... Kvinsi nije u godinama da može da čeka, treba da razmišlja o egzistenciji. Mogu samo da mu zahvalim na poštenom odnosu - istakao je Duljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading