IPAK OSTAJE U PARTIZANU! Evo KAKO je došlo do PREOKRETA! Propali TRANSFER ga gura u planove Igora Duljaja?

Autor:

Sport

26.01.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti stižu iz Humske 1.

IPAK OSTAJE U PARTIZANU! Evo KAKO je došlo do PREOKRETA! Propali TRANSFER ga gura u planove Igora Duljaja?

Foto: Starsport

Pre oko nedelju dana je odjeknula vest da će Kvinsi Menig napustiti Partizan za 400 hiljada evra i priključiti se redovima Konjaspora. 

Crno-beli su isplanirali ovakav razvoj situacije, s obzirom da je Menig u Partizanu ostavio u najmanju ruku osrednji utisak, a poznato je da se stranci dovode u Srbiju kako bi pravili razliku. Na njegovo mesto došao je Jung-Džun Goh za 1.2 miliona evra. 

Ipak, izgleda da je došlo do promene. Kvinsiju Menigu je propao transfer u Konjaspor, tako da će morati da sačeka dalji razvoj svoje sudbine. 

Foto: Starsport

Kvinsi Menig (desno)

Naime, kako piše Telegraf, čak je i sam Holanđanin isprva odbijao da se priključi turskom klubu. Međutim, promenio je stav kada je dobio odlične uslove, a i klubovi su takođe došli u završnu fazu pregovora. Otuda Menig nije ni krenuo sa timom na Kipar, ostao je da sačeka realizaciju transfera, no, nešto je krenulo po zlu i Konjaspor je naprasno u nekoliko dana angažovala dva krilna napadača, odustajući od igrača crno-belih.

Igor Duljaj Meniga nema u planu već neko vreme. Stručnjak i krilni napadač imali su čak i fizički sukob ranije tokom sezone, ali su se strasti navodno smirile. Bilo kako bilo, Menig je prinuđen da traži novu sredinu u smiraj prelaznog roka, a pitanje je da li će u tome i uspeti. Ukoliko ne, to bi bilo pogubno po obe strane. Partizan bi ga i pored velikih finansijskih poteškoća zadržao na platnom spisku, a Menig ne bi dobio minutažu tako da bi na leto izgubio na vrednosti i verovatno propustio ponude boljih klubova.

Moguće je da obe strane iskoriste nesrećnu okolnost i da Partizan sačuva Meniga kao dobru opciju sa klupe, a da Igor Duljaj koriguje planove i primi igrača naknadno na Kipar. Ovo nije za sada realno, ali sve je moguće kada januarski sat krene da otkucava.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading