PARTIZAN SE KOMPLETIRAO NA KIPRU: Duljaj konačno raspolaže SVIM igračima!

Autor:

Sport

25.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigao je i poslednji, ali nimalo nevažan šraf.

PARTIZAN SE KOMPLETIRAO NA KIPRU: Duljaj konačno raspolaže SVIM igračima!

Foto: FK Partizan

Iako se očekivalo da će Ovusu stići na Kipar u noći između čevrtka i petka, Partizan je uspeo da nađe avionsku kartu u ranijem terminu i novajlija se priključio crno-belima u Larnaki.

Parni valjak je tako konačno kompletan i Igor Duljaj će do kraja priprema imati ceo tim na raspolaganju i moći će u miru da radi do početka Superlige.

Podsetimo, Ovusu je stigao kao slobodan igrač u Partizan iz norveškog Oda, na zahtev trenera crno-belih i dejstvovaće na mestu koje je pokrivao Kristijan Belić.

Od petka će krenuti indivudalno da radi sa kondicionim trenerima, a uskoro bi trebalo da se priključi grupnim treninzima.

Republika

Foto: FK Partizan

Leonard Ovusu

Leonard Ovusu je rođen u Gani, tačnije u Akri, gde je i počeo sa fudbalom, u ekipi Drims, odakle je prešao u redove izraelskog Ašdoda. Obreo se potom u kanadskom Vankuveru, koji je za njega, posle prvobitme pozajmice, isplatio 1.000.000 evra obeštećenja Izraelcima.

Tri godine je branio boje pomenutog kluba u MLS, da bi u martu 2023. potpisao za Od i za nekoliko meseci postao miljenik navijača i najbolji igrač pomenute ekipe.

Crno-belima bi trebalo da pruži sigurnost, brzinu i veliku dozu agresivnosti u manevru.

Tako su se na Kipru, posle angažovanja Nikole Miličića, Denila Kastilja, golmana Miloša Krunića i Jung-jun Goha, našli apsolutno svi fudbaleri koji konkurišu za tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading