HARIS DŽINOVIĆ UHVAĆEN ISPRED VILE NA SENJAKU: Pogledajte prvi snimak nakon vesti da se on i Melina RAZVODE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u medijima odjeknula vest o razvodu estradnog para Meline i Harisa Džinovića, a sad je osvanuo snimak pevača ispred porodične kuće!

HARIS DŽINOVIĆ UHVAĆEN ISPRED VILE NA SENJAKU: Pogledajte prvi snimak nakon vesti da se on i Melina RAZVODE! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Nakon što je danas odjeknula vest o razvodu poznatog bračnog para Harisa i Meline Džinović, mediji su zatekli Harisa kako izlazi iz porodičnog doma. Iako su bliski izvori potvrdili da se Haris već iselio iz njihove vile na Senjaku, pevač je uhvaćen u trenutku kada je napuštao kuću, u pratnji nepoznatog muškarca.

Izvor blizak porodici otkrio je da je razvod bio sporazuman, te da su oboje doneli najbolju moguću odluku za sebe i decu. Haris je već napustio porodični dom, dok je Melina ostala sa decom, a u toku je proces razvoda braka i raspodele imovine.

Podsetimo, danas je u medijima odjeknula vest da se poznati bračni par razvodi.

 

 

- Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme - rekao je izvor i dodao:

- Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović za Pink.rs.
 

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti jeste činjenica da je Haris napustio porodični dom u pratnji nepoznatog muškarca. Spekulacije o identitetu ovog muškarca već su počele da kruže, ali zvaničnih informacija o tome još uvek nema. Ostaje da vidimo da li će se javnosti otkriti više detalja o ovoj situaciji.

U svakom slučaju, razvod poznatog para Džinović izazvao je veliku pažnju medija i javnosti, a očekuje se da će se ova tema nastaviti pratiti u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading