MELININA I HARISOVA SVADBA OD DVA MILIONA EVRA: Kum im je bio NAJBOGATIJI SRBIN NA SVETU, a kuma je INICIRALA VENČANJE (FOTO)

Autor:

Zabava

25.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Džinovići slovili za jedan od najskladnijih parova na estradi, brak im je pukao posle više od dve decenije zajedničkog života.

MELININA I HARISOVA SVADBA OD DVA MILIONA EVRA: Kum im je bio NAJBOGATIJI SRBIN NA SVETU, a kuma je INICIRALA VENČANJE (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Kao bomba je odjeknula vest da se popularni pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode posle 22 godine ljubavi. 

A malo ko pamti kako je par svojevremeno pukao čak dva miliona evra na svadbu, dok im je kum bio jedan od najbogatijih Srba na svetu. Interesantno je da je inicijativa za venčanje potekla od Melinine kume Slavice Eklston, supruge vlasnika "Formule 1", koja je prepoznala da Džinovići nisu zvanično venčani i odlučila da to promeni. 

Foto: Profimedia

Slavica Eklston je "glavni krivac" što su se Melina i Haris venčali

Harisov venčani kum bio je industrijski magnat Filip Cepter. Nakon venčanja, kumovi su postali neizostavan deo njihovog zajedničkog života.

Sve je počelo kada su posle 12 godina zabavljanja, svoju ljubav krunisali brakom u leto 2014. godine, a njihovo venčanje se smatra jednim od najskupljih na estradi.

Republika

Foto: youtube.com/Mira Adanja-Polak - zvaničan kanal

Filip Cepter bio je Džinovićima kum na venčanju

Naime, svadba Džinovića upriličena je 11. jula na luksuznoj jahti koja je bila usidrena nadomak Dubrovnika, a kako se u to vreme pričalo koštala je oko dva miliona evra.

Uz prisustvo tridesetak zvanica, ceremonija je bila intimna, ali raskošna. Ovaj neobičan izbor za venčanje dodatno je naglasio jedinstvenost njihove ljubavne priče.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Melina i Haris Džinović imali su zanimljivu ljubavnu priču

Njihova emotivna priča započela je spontano u Sarajevu, a vremenom je prerasla u nešto dublje i trajnije.

Pevač je sam otkrio da je njihova priča počela kao avantura, ali se razvila u nešto više.

- Ni ona ni ja nismo se ovome nadali. Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: "Hajde da napravimo dete" - izjavio je jednom prilikom Haris.

Ova izjava svedoči o tome koliko je njihova ljubavna priča bila ispunjena spontanošću i neplaniranim događajima.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading