OD STARE GARAŽE MOMAK (18) JE NAPRAVIO MODERAN STAN: Običan prostor preuredio kao BAJKU, svaka majka bi ga za zeta! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je tek ušao u "svet odraslih", njegov gest oduševio je svet.

OD STARE GARAŽE MOMAK (18) JE NAPRAVIO MODERAN STAN: Običan prostor preuredio kao BAJKU, svaka majka bi ga za zeta! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@lewistattersall._

Levis Tatersal, mladi stolar iz Šefilda, postao je prava internet senzacija nakon što je uspešno pretvorio garažu svojih roditelja u moderan stan. Svoj poduhvat je dokumentovao putem društvenih mreža, gde je prikupio milione pregleda.

U svojim impresivnim videima, Levis je detaljno prikazao ceo proces pretvaranja garaže u stan. Uključujući zamenu krova, uklanjanje garažnih vrata, angažovanje majstora za zidanje, vodoinstalatera i električara, postavljanje podova i prozora, kao i uređenje enterijera. Posebno je istakao da je sve radio u skladu sa građevinskim propisima, što je dodatno impresioniralo njegove pratioce na društvenim mrežama.

Foto: TikTok/lewistattersall._

Muškarac koji je garažu pretvorio u dom


Njegov rad nije prošao neprimećeno, a mnogi su se divili njegovoj veštini i odlučnosti. Neki su ga pohvalili i bili ponosni zbog postignutog rezultata, dok su neki čak izrazili želju da angažuju Levisa za renoviranje njihovih domova.

 


Planovi za budućnost

Levis je izjavio da planira da plaća stanarinu, struju i vodu za novi stan, pokazujući odgovornost tipičnu za nekoga ko je tek zakoračio u svet odraslih. Njegov projekat obnove postao je veoma popularan.

Levis Tatersal je svojim poduhvatom dokazao da uz odlučnost, veštine i predan rad, čak i najneobičniji prostori mogu postati udobni domovi. Njegova priča inspiriše mnoge mlade ljude, pokazujući da se uz trud i posvećenost mogu postići izuzetni rezultati čak i u ovim mladim godinama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading