STAVILA JE PROVIDNU FOLIJU U ZAMRZIVAČ: Rešila je problem koji SVE domaćice mrze iz dna duše, bićete zahvalne!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trik koji će vam olakšati svakodnevnicu!

STAVILA JE PROVIDNU FOLIJU U ZAMRZIVAČ: Rešila je problem koji SVE domaćice mrze iz dna duše, bićete zahvalne!

Foto: TikTok/lovelivedream82

Svi smo se sigurno susreli sa problemom gužvanja i lepljenja providne folije prilikom upotrebe. To može biti frustrirajuće iskustvo, ali postoji jednostavan trik koji će vam pomoći da izbegnete ove neprijatnosti. Eva je nedavno podelila svoje otkriće na društvenim mrežama i mnogi su bili oduševljeni ovim jednostavnim, ali efikasnim savetom.

Umesto da se borite sa folijom koja se lepi za prste, Eva predlaže da celu kartonsku kutiju sa folijom stavite u zamrzivač. Ovaj neobičan metod sprečava lepljenje folije, čineći je mnogo lakšom za upotrebu. Korisnici su oduševljeno reagovali na ovaj trik, a neki su čak podelili da i sami koriste slične metode kod kuće.

Foto: TikTok/lovelivedream82

Posle zamrzivača, providna folija biće mnogo lakša za korišćenje


Ovaj jednostavan, ali genijalan trik smanjiće vam nervozu i uradićete ono što ste zamislili bez mnogo muke. Inače,  Eva je poznata po deljenju korisnih saveta i trikova za uređenje i održavanje doma na društvenim mrežama. Na profilu redovno kači sve korisne informacije kako za uređenje doma tako i za olakšavanje svakodnevnice, a njen poslednji trik sa providnom folijom samo je jedan u nizu korisnih saveta koje deli sa svojim pratiocima.

Nakon ovog videa, ljudi su se oduševili i prijatno iznenadili, a to su podelili na mrežama:

"Genijlano", "Vau", "I ja radim ovo", "Kako se ja ovoga nisam ranije setila", "Iskreno, bravo za ideju", "Ma nema šanse", "Ovo je korisno i zanimljivo, svako to mora da zna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading