ODLUČILI SU DA RENOVIRAJU KUĆU STARU VIŠE OD 60 GODINA: Ovo je najbolja TRANSFORMACIJA ikad viđena, evo kako sve sada izgleda (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat je izazvao mnogo suza i stresa.

ODLUČILI SU DA RENOVIRAJU KUĆU STARU VIŠE OD 60 GODINA: Ovo je najbolja TRANSFORMACIJA ikad viđena, evo kako sve sada izgleda (FOTO)

Foto: TikTok/@tanisrosee

Tanis Rouz, modna influenserka i žena koja se bavi uređenjem enterijera, nedavno je otkrila neverovatnu transformaciju svog doma koji je zajedno sa partnerom kupila pre godinu dana. Kuća koju poseduju potiče iz 1960. godine i prošla je kroz veliku transformaciju. Danas ovaj dom je neprepoznatljiv i kod mnogih je promena izazvala oduševljenje.

Početak renoviranja

Tanis je podelila svoje iskustvo renoviranja na društvenim mrežama, pružajući svojim pratiocima uvid u sve faze ovog projekta - od početka, preko samog procesa, pa do konačnog rezultata. Kako je istakla, ovo putovanje je bilo ispunjeno uzbuđenjem, suzama i stresom, ali bi sve to rado ponovila za svoj san o savršenom domu.

Transformacija prostora

Njihov dom je krenuo od prazne ljuske bez boje, tapeta, tepiha ili podnih obloga, a završio se kao moderan prostor sa prelepom belom kuhinjom i svetlim enterijerom. Tanis je istakla da su tokom renoviranja rušili zidove kako bi napravili otvoren plan prostora i dodali harmonika vrata. Takođe, uneli su u kuhinju i hrastov parket, piše "San".

Foto: TikTok/@tanisrosee

Ovako je kuća izgledala nekada


Detalji koji su oduševili

Nakon završetka renoviranja, Tanis je pokazala svoju minimalističku, renoviranu kuću kao svoj "srećan prostor". Unela je tamne drvene elemente i uređaje od kovanog gvožđa koji su doprineli prijatnom, ali jedinstvenom osećaju u domu.

Ovaj neverovatan poduhvat nije prošao neprimećeno. Video klip koji je postavljen na TikToku izazvao je oduševljenje kod mnogih, prikupivši čak više od 13.000 pregleda. Korisnici društvenih mreža su bili zapanjeni renoviranim domom, a mnogi su želeli da to i javno izraze. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading