KUPILA SAM STAN I IZA STEPENICA SAM OTKRILA TAJNA VRATA: Ono što je bilo tu uteralo mi je strah u kosti, odmah smo pozvali ADVOKATA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je zapanjena kada je pronašla skrivena vrata.

KUPILA SAM STAN I IZA STEPENICA SAM OTKRILA TAJNA VRATA: Ono što je bilo tu uteralo mi je strah u kosti, odmah smo pozvali ADVOKATA

Foto: tiktok/ erincloudy

Erin Klaudi je žena koja je kupila novi dom. Stan koji je pazarila star je 250 godina. Odlučila je da ga renovira zbog čega su razbili stepenice i pronašli vrata iza njih. Uz pomoć dvojice muškaraca, Erin je uspela da istraži prostor, a onda joj je jedan od njenih prijatelja rekao: "Velik je kao tvoj stan ovde dole!“

Potom, devojka je videla da se stepenište spušta zapravo mnogo dublje nego što je prvobitno mislila.

- Ono što je još gore je to što su tu vrata - rekao je jedan od muškaraca.

Erin je zatim pokazala "tajnu sobu" u koju je "konačno" mogla da uđe - pećinski prostor koji je čak imao kamin na jednoj strani. Zidovi su u jednom trenutku bili ofarbani u roze, ali se boja ljuštila i bilo je jasno da je prostorija već duže vreme zatvorena, piše "San".

Foto: tiktok/ erincloudy

U novoj kući je pronašla prolaz

Erin je ponudila dodatno objašnjenje:

- Moj stan ima ovaj podrum. Zanimalo nas je skladište ispod stepenica i odlučili smo da pogledamo. Kada smo krenuli i pronašli stepenice, istražili smo mnogo čudnih podzemnih tunela koji mirišu užasno, skrenuli smo u ćorsokak hodnicima i pronašli ogromnu ugrađenu kutiju u sredini sobe koja je bila zaključana. Potom smo pronašli smo ovu prelepu sobu odmah ispod moje dnevne sobe.

Erin je dodala da je nakon razgovora sa svojim novim komšijama otkrila da je ta soba nekada bila kuća za uzgoj kanabisa, ali je zapečaćena pre deceniju i više.

- Od tada smo pronašli još dvoja misteriozna vrata i još jedno stepenište napolju koje vodi u donji podrum, što ćemo svakako uskoro proveriti. Snimaću bolje video zapise u hodnicima ispod, ali sam bila previše uzbuđena - rekla je ona u videu.

@erincloudy I bought a 250 year old flat and found a hidden door under the stairs 🙃 #fy #trending #fypage #fyp #hiddendoor #flat #restoration #buyingahouse #scary #haunted ♬ original sound - Erin Cloudy

Pokušavajući da sredi svoja zakonska prava na prostor, Erin je dodala:

- Ja sam zakupac, ali postoji slobodan vlasnik. Šta da radim? Da li je moje? Da ga tražim? Upomoć!

- Kao neko ko je zakupac, imaćete plan u zakupu da pokažete dokle je ovo vaše -  odgovorila je jedna osoba.

- Razgovarajte sa svojim advokatom i pogledajte šta je bilo u vašem ugovoru o zakupu, da li postoji pravo na pristup i vidite da li možete na neki način tražiti prava skvotera - savetovali su je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading