PREMINULI VLASNIK KUĆE OSTAVIO JE PISMO NOVIM STANARIMA: Ono što je pisalo LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodni i preminuli vlasnik je želeo da im se obrati.

PREMINULI VLASNIK KUĆE OSTAVIO JE PISMO NOVIM STANARIMA: Ono što je pisalo LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/living_in_history

Kortni i Met otkrivaju tajne sobe, skrovišta i rupe u svojoj kući staroj 130 godina, zahvaljujući jezivoj, neočekivanoj poruci "poslednjeg preživelog člana" porodice koja je prethodno posedovala imanje.

- Primili smo pismo upućeno kupcu kuće - objasnila je Kortni u svom popularnom TikTok videu, dodajući da je prepiska stigla od nekoga iz Kanade.

Tu piše:

- Dozvolite mi da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koji je nekada posedovao i odrastao u kući. Želeo bih da vam kažem o tajnim sobama i nekoliko stvari koje vam možda nisu rekli kada ste kupili kuću.

Lokacija novog doma Kortni i Meta je nejasna. Par takođe nije podelio nikakve konačne informacije o porodici Madison koja je ranije posedovala imovinu. Ali, u video snimku, koji je prikupio više od 1,5 miliona pregleda, novi vlasnici kuća obilaze svoje prebivalište u viktorijanskom stilu - koje su nedavno kupili od istorijskog društva, prema zasebnom video snimku - i otkrivaju njegove ranije tajne detalje.

Foto: TikTok/living_in_history

Kortni i Met čitaju pismo u videu na TikToku

Prvo, otkrili su tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu. Riznica prašnjavih, starinskih prostorija bila je skrivena iza kliznog panela sa ogledalom. Decenijama stare, neotvorene boce francuskog rozea iz 1970. i kaberne sovinjona iz 1989. bile su sakrivene pored starih kaca burbona, piva i krem šerija. Kortni i Met su zatim pratili pismo do tajne sobe pronađene u kupatilu.

Međutim, kada je par, sa svojom ćerkom, pronašao skriveno mesto u kupatilu - koje je Kortni smatrala "daleko najstrašnijom prostorijom" u kući, zbog njenog zastarelog izgleda – ispostavilo se da je jezivije nego što je mislila.

- Pretpostavljam da je ovde gore verovatno bila neka vrsta sobe, ali to je zapravo samo jezivo mesto na tavanu - rekla je ona.

Kada je reč o poslednjem otkriću, Kortni je tada otkrila mala, zaključana vrata koja su se nalazila direktno preko puta njihovog toaleta. Mali ulaz vodio je do prostranog sanduka.

I zaintrigirani TikTok posmatrači su se složili.

- Volim tvoju kuću! Ovo je kao potraga za blagom! 

- Ovo je bukvalno moj san. Tako sam ljubomorna. 

- Sviđa mi se što vam je (prethodni vlasnik) poslao pismo u kojem vam govori sve o kući - bili su samo neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading