VELIKA ČAST ZA PREDSEDNIKA! Vučić u subotu u Skoplju na Svetosavskoj akademiji

Autor: D.B.

Vesti

25.01.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je pre nekoliko dana, najavio ponovnu posetu Skoplju i prisustvo na Svetosavskoj akademiji.

VELIKA ČAST ZA PREDSEDNIKA! Vučić u subotu u Skoplju na Svetosavskoj akademiji

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Severnoj Makedoniji u subotu, 27. januara, gde će prisustvovati svečanoj Svetosavskoj akademiji u Skoplju.

Kako se navodi u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike, program i satnica posete biće blagovremeno dostavljeni.

Vučić je pre nekoliko dana, najavio ponovnu posetu Skoplju i prisustvo na Svetosavskoj akademiji.

"Ja ću u Severnu Makedoniju ponovo da dođem za koji dan. Biće održana Svetosavska akademija na kojoj ćemo se predstavnicima srpskog naroda obratiti predsednik Stevo Pendarevski i ja. Bićemo gosti na svečanoj akademiji", rekao je on tada.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa Maricom Mihajlović o svemu što je doživela u proteklom periodu, i izrazio iskrenu žal zbog njene patnje i gubitka.

- Mnogo mi je žao i teško što vam se to dogodilo. Iz izjava drugih sam čuo da ste molili za carski rez. Žao mi je zbog svega što ste prošli i žao mi je zbog posledica. Dete da vratimo ne možemo, ali možemo da pokušamo da radimo za budućnost - rekao je Vučić. 

- Hvala vama što ste nas primili. Hvala što ste hteli da popričate sa nama. Nadamo se da će pravda biti zadovoljena, i da će biti kažnjen - rekla je Marica. 

Predsednik je potom dodao da neće da donosi odluke pre nego čuje šta nadležni imaju da kažu. 

- Posebno mi je žao deteta, posebno što je to prvo dete moralo da bude, rekao je i dodao da je čuo i za socijalni problem gde će država da pomogne i još neke sitnice da učini.

Rekao je Marici da ga pita šta god hoće da mu kaže šta god hoće pa kazao da ne donosimo presude pre suđenja ali da ćemo u budućnosti da ustanovimo neka nova pravila u tom postupanju - naveo je Vučić.

- Danijele, jesi li je bar malo utešio? - upitao je njenog supruga Danijela pa joj zahvalio na poštenju, hrabrosti i iskrenosti da se drugima ovakve stvari ne bi ponovile.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Goran

25.01.2024 15:23

Ovakav praznik i dan je vredan obeležavanja.

Ss

25.01.2024 15:27

Divna mafinestacija u čast Svetog Save. Poseta predsednika Skoplju na Savindan je povodom ovog divnog dogadjaja.

Maja

25.01.2024 15:33

Svetosavska akademija u Skoplju je izuzetna prilika za promociju srpske kulture i tradicije.

Mila

25.01.2024 15:34

Bravo, predsedniče Vučiću, na podršci i solidarnosti koju pružate sugrađanima u Severnoj Makedoniji, posebno u teškim trenucima.