HVANGA POZNAJEM DOBRO! Goh ODUŠEVIO Grobare porukom, pa otkrio da su ga ZASULI ljubavlju!

Autor:

Sport

25.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poznajemo se iz reprezentacije, razgovarali smo naravno"

HVANGA POZNAJEM DOBRO! Goh ODUŠEVIO Grobare porukom, pa otkrio da su ga ZASULI ljubavlju!

Foto: Tanjug/Ap

Reprezentativac Južne Koreje Jung-jun Goh stigao je nedavno u ekipu Partizana kao peto i najveće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Priključio se ekipi na pripremama na Kipru, a u intervjuu za "Telegraf" otkrio je da je interesovanje crno-belih datiralo još od mnogo ranije.

Znao sam da je Partizan želeo da me angažuje i prošlog leta, ali lično nisam bio baš spreman za taj izazov. Postojali su i određni problemi, ali sada kada je prošla zima spreman sam i počastvovan što sam ovde. Kada sam upoznao trenera Duljaja i nekolicinu saigrača, bili su izuzetno ljubazni i prijatni i sve je postalo mnogo lakše - kaže Jung-Jun Goh.

Nije Južnokorejac ni kročio na tle Srbije, a navijači Partizana su ga zasuli porukama.

Kada se pročulo da bih mogao doći u Partizan, puno navijača mi je poslalo lepe poruke, osetio sam njihovu ljubav, želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih!

Isto su činili i navijači Pohang Stlersa, samo na zvaničnim klupskim nalozima crno-belih.

To je prirodno. Bio sam deo Pahonga od detinjstva do sada, razvio sam posebnu vezu sa navijačima. Ipak, spreman sam za novi korak, da postanem deo Partizanove porodice.

Republika

Foto: telegraf.rs/printskrin

Jung-jun Goh na pripremama

U redovima najvećeg rivala crno-belih takođe je fudbaler iz Južne Koreje ln Hvang-Bom, koga Goh dobro poznaje iz nacionalnog tima.

- Poznajemo se iz reprezentacije, razgovarali smo naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu!

Pre nego što je prihvatio izazov u Humskoj, Goh je sebi postavio još jedan lični cilj.

- San mi je da budem najbolji fudbaler u Evropi, ali prvo želim da osvojim titulu sa Partizanom, to je primarno najveći cilj u ovom trenutku. Najvažnije je da Partizan bude šampion, uz to, naravno, želim da odigram dobro u korist ekipe i doprinesem tom uspehu - zaključuje Jung-Džon Goh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading