PARTIZAN PUSTIO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Da li se već SPREMA ZAMENA?

Autor:

Sport

17.01.2024

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz Humske nastavljaju da odlaze.

PARTIZAN PUSTIO JOŠ JEDNOG IGRAČA! Da li se već SPREMA ZAMENA?

Foto: Starsport

Ponovo smo svedoci novih promena u Humskoj. Posle Belića, Ilića, Petkovića, sada je na izlaznim vratima Kvinsi Menig. 

Brzonogo krilo Partizana trebalo bi da napusti JNA ove zime i da pojača redove Konjaspora u transferu vrednom 400 hiljada evra, kako pišu pouzdani izvori. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Kvinsi Menig je među fudbalere Partizana došao 2021. godine iz Tventea za 700 hiljada evra. Po svemu sudeći, crno-beli će biti u finansijskom gubitku ovim poslovanjem, ali kako je Menig oscilirao poslednje dve godine, odlazak se naslućivao. 

Foto: Starsport

Kvinsi Menig

Upravo je to bio problem sa Holanđaninom surinamskih korena - nikada nije Partizan mogao da se osloni na njegove usluge. Možda bi to bilo u redu da je u pitanju domaći igrač, ali s obzirom da je stranac, a od njih se očekuje da prave razliku u Srbiji, sportski sektor iz Humske nije sebi mogao da dopusti da ga više zadržava u svojim redovima. 

Veliki problem sa Menigom je bilo i pitanje realizacije. Na 75 zvaničnih utakmica za crno-bele, postigao je 15 golova, ali je svako ko prati Partizan svestan da je Holanđanin umeo da promaši kolosalne šanse, te i da se jednostavno izgubi u toku meča. 

Stoga, ovakav potez ne iznenađuje, ali zanimljivo će biti videti koga Ivica Kralj i Igor Duljaj spremaju za zahtevnu poziciju levog krila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading