"LETELA JE DVA METRA PA JE PREGAZIO" Stric supruga nastradale žene (27) u Dolovu: Udario ju je ROĐENI TEČA, kada je video ko je u pitanju... MA, KATASTROFA, NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2024

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je omijena u porodici, a završila je tragično.

"LETELA JE DVA METRA PA JE PREGAZIO" Stric supruga nastradale žene (27) u Dolovu: Udario ju je ROĐENI TEČA, kada je video ko je u pitanju... MA, KATASTROFA, NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Foto: Društvene mreže

Nakon jezive nesreće koja se juče dogodila u Dolovu, gde je mlada žena, majka jedne ćerke i tri sina tragično nastradala, vlada muk. Ekipa potala Republika imala je priliku da razgovara sa stricem supruga nastradale J. P. (27) 

- Devojka je išla po ćerku u školu, na putu ka školi dok je prelazila put biciklom naišao je traktor koji se vraćao sa njive, niti je ona njega videla niti on nju. Prešla je put, on ju je udario, bacio dva metra i prešao preko nje. Čovek je kočio, ali je bilo kasno. Što je najgore to joj je teča, njegova žena i majka nastradale su dve rođene sestre. To su videla deca i svi, njena ćerka nije videla jer je domar video šta se desilo i odmah je dete sklonio, nije je pustio da izađe iz škole dok sve nije prošlo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dolovo

 

Šok je za sve, to mi je snajka, mlada je devojka ima četvoro dece, bebu od osam meseci. Deca su mala, ne shvataju ništa i u školi su savetovali da se deca prvo pripreme, devojčica je prvi razred, pa malo više razume, rekao je stric njenog supruga u potresnoj ispovesti za portal Republiku

Podsetimo,  J.P. (27) izgubila je život kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji ju je pregazio, ostavljajući iza sebe četvoro maloletne dece.

Udario ju je, teča, muž rođene sestre njene majke. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

 

 

- U kući žive i njegovi otac i majka, njegove sestre, ima njih tri, jedna je udata, nisu sami. Velika tragedija, ne pamtim da se ikada išta ovako desilo, da neko na ovaj način nastrada ovde. Svaki dan je išla ponikom po ćerku i pošto je u kvaru, juče je išla drugom biciklom. Nije mogla onim putem da ide bez kočnice, morala ih je imati, imala ih je, smatram da ga nije videla. On nju isto, tu su roditelji čekaju decu i od očevidaca koji su bili tu, kažu da se on u tom momentu nekome javio. U toj sekundi kada se navodno javio nekome, ona je prošla tada i desilo se to. On je čovek bio potresen kad je video da je nekoga udario, još kad je video o kome se radi… katastrofa. Policija je bila tu, ali ne znam šta je sa njim sada - rekao je stric, pa dodao: 

- Ona nije radila nigde, bila je domaćica, a brat mi radi i njegov otac, sestre. Vredni su, radni, pošteni… U kući plaču ceo dan, niko ništa ne govori, tuga… - kaže on za kraj razgovora. 

Foto: Društvene mreže

 

 

 

Govoreći za naš portal, teča nastradale kaže da ne može da dođe sebi nakon tragedije. 

- Išla je po dete u školu, desilo se tačno ispred škole. Najverovatnije nije imala kočnicu, direktno je podletela pod traktor. Sva deca su iz škole videla to, nije prekrivano telo dugo, svi su pod stresom i u potpunom šoku - rekao meštanin Dolova. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading