ZLA KOB PORODICE! Žena (27) koja je u Dolovu podletela pod traktor već doživela VELIKU TRAGEDIJU - Pre par godina NA ISTI NAČIN izgubila BLISKOG člana porodice! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen teča je izgubio bratanca, na skoro isti način kao što je mlada majka četvoro dece poginula.

ZLA KOB PORODICE! Žena (27) koja je u Dolovu podletela pod traktor već doživela VELIKU TRAGEDIJU - Pre par godina NA ISTI NAČIN izgubila BLISKOG člana porodice! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Naime, mlada majka J.P. (27) izgubila je život kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji ju je pregazio, ostavljajući iza sebe četvoro maloletne dece.


Osoblje Doma zdravlja u Dolovu odmah je priteklo u pomoć nakon nesreće, ali nažalost, nije bilo spasa za nesrećnu ženu. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, ali povrede su bile preteše. Meštani Dolova su izrazili šok i tugu zbog ovog tragičnog događaja, a svedoci su istakli da su deca koja su izašla iz škole neposredno nakon nesreće bila vidno uznemirena.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je J.P. spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen i kojim je upravljao njen teča. Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdili tačni uzroci ove tragične smrti, a pretpostavlja se da su neispravne ili otkazale kočnice na biciklu mogle biti glavni faktor koji je doveo do ove nesreće.

Tim povodom, ekipa Republike uputila se ka Dolovu, gde smo saznali najnovije informacije ovom tragičnom slučaju. 

- Išla je po dete u školu, desilo se tačno ispred škole. Najverovatnije nije imala kočnicu, direktno je podletela pod traktor. Sva deca su iz škole videla to, nije prekrivano telo dugo, svi su pod stresom i u potpunom soku - rekao je meštanin Dolova. 

Kako je istakao, čovek koji ju je udario, i sam je doživeo nesreću. 

Naime, sin rođenog brata njenog teče koji ju je udario, takođe je tragično nastradao. On je, kako priča meštanin, nastradao tako što ga je pijan čovek udario kolima. 

Takođe, njegove ćerke, doživele su velike tragedije. Jedna je rodila mrtvo dete, dok je druga rodila blizance koji su umrli po rođenju. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading