JEZIVA TRAGEDIJA KOD PANČEVA: Žena (30) krenula biciklom po decu, teča je slučajno PREGAZIO TRAKTOROM! Nije joj bilo spasa (FOTO)

Autor:

Hronika

08.02.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je obavila uviđaj na licu mesta..

JEZIVA TRAGEDIJA KOD PANČEVA: Žena (30) krenula biciklom po decu, teča je slučajno PREGAZIO TRAKTOROM! Nije joj bilo spasa (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić/Petar Divac

Večeras oko 17 sati u Dolovu kod Pančeva dogodila se strašna tragedija. U teškoj saobraćajnoj nesreći izgubila je život 30-godišnja žena J.P, majka četvoro dece.

Kako portal "Zdravo Pančevo" nezvanično saznaje od meštana Dolova da je žena vozila bicikl niz brdo, tačnije, kosu ulicu, blizu Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, kada je podletela pod traktor.

 

 

Očevici tvrde da se traktor kretao sporom brzinom od oko 20 kilometara na sat i bio je propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena nije zaustavila dok se spuštala niz strmu padinu.

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritekli u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Nažalost, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je bio duboko potresen ovom tragedijom. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading