NEZAPAMĆEN UŽAS: Poznatom fudbaleru ZADAVILI tetku, pa prebili majku!

Autor:

Sport

03.02.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašne vesti dolaze nam iz Meksika.

NEZAPAMĆEN UŽAS: Poznatom fudbaleru ZADAVILI tetku, pa prebili majku!

Foto: printscreen twitter

Meksički fudbaler Rodolfo Pizaro doživeo je stravičan gubitak kada su napadači upali u kuću njegove tetke i izvršili zločin koji je potresao čitav svet. Njegova majka i ujak takođe su bili žrtve ovog napada, a detalji ovog užasnog događaja šokirali su javnost.


Nepoznati napadači su upali u kuću Pizarove tetke, Elizabet Tomas Gonzales, gde su je najpre pretukli, a potom zadavili. Majka fudbalera, Laura Tomas de Pizaro, takođe je teško povređena u ovom napadu. Događaj je bio još uznemirujući zbog činjenice da su napadači izvršili nasilni upad dok je kućna pomoćnica bila prisutna.



Kada je majka fudbalera ušla u kuću, zatekla je jeziv prizor nasilja, a napadači su u panici napali i nju i Pizarovog ujaka. Jedina svetla tačka u ovoj tragediji bila je brza reakcija kućne pomoćnice, koja je uspela da pozove pomoć. Policija je odmah reagovala i stigla na lice mesta, ali je nažalost bilo prekasno da se spase Elizabet.
 

 


Rodolfo Pizaro je fudbalsku karijeru gradio u klubovima širom sveta, a postao je poznat javnosti i po svom angažmanu u Interu iz Majamija. Međutim, dolaskom Lionela Mesija u klub, Pizaro je prešao u atinski AEK gde i danas nastupa. Ovaj tragični događaj sigurno će ostaviti dubok trag i na njegovu karijeru i na njegov lični život.


Ovaj gnusan zločin duboko je potresao fudbalera Rodolfa Pizara, ali i celu fudbalsku javnost. Nadamo se da će počinioci biti privedeni pravdi i da će Pizaro, zajedno sa svojom porodicom, pronaći snagu da prevaziđe ovu tešku tragediju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading