CECU RAŽNATOVIĆ SLOMIO SMRTNI SLUČAJ! Javno se oprostila, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Autor:

Zabava

03.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti je razorile!

CECU RAŽNATOVIĆ SLOMIO SMRTNI SLUČAJ! Javno se oprostila, njene reči kidaju dušu (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović retko se oglašava na društvenim mrežama, ali je nedavno imala tužan povod da to uradi. Na svom Instagram profilu, objavila je fotografiju svog prijatelja, uglednog doktora, uz emotivnu poruku u kojoj se oprostila od njega.

Naime, Ceca je podelila sa svojim pratiocima da je njen prijatelj otišao na "neko lepše mesto", ali da će joj večno nedostajati. Ove reči naišle su na veliki odjek među njenim fanovima, koji su izrazili saučešće i pružili podršku pevačici u ovim teškim trenucima.

Dragi naš, otišao si ne lepše mesto, ali zauvek ćeš nam nedostajati... Neće vreme popuniti tu prazninu, samo ćemo morati da naučimo da živimo sa njom - napisala je Ražnatovićka uz emotikone slomljenog srca.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca se oprostila od prijatelja na Instagramu

Uz svoju emotivnu objavu, pevačica je podelila i svoju pesmu "Za kraj" koju je snimila za potrebe filma "Nedelja" posvećen pokojnom Džeju Ramadanovskom, što je njene oproštajne reči dodatno ispunilo tugom.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je istakla da pevačka veličina kao što je to bio Ramadanovski, nije zaslužio da mu naslovnu numeru za film peva Ceca.

- Džej jeste zaslužio film o svom životu. I nije zaslužio da se dogodi da mu Svetlana Ražnatović peva naslovnu numeru istog filma. Ili je baš to paradoks koji objašnjava sve u ovom filmu, gde ljudi sa đonom od obraza oslikavaju jedno vreme i jedan narod. I to rade i sad - istakla je ona nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Karakondzula

03.03.2024 20:06

Pa kad joj je tako drag prijatelj otisao na lepse mesto sto nije otisla s njim, zadusna baba. Trebala je platiti novinama da se objavi na stranici gde se takve stvari objavljuju.