SRCE DA PREPUKNE! Ovo je majka (27) ČETVORO DECE koja je juče poginula u Dolovu! Pošla po dete u školu, ali je SUDBINA REKLA DRUGAČIJE! TUGA (FOTO)

Autor:

Hronika

09.02.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je J.P. spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen i kojim je upravljao njen teča.

SRCE DA PREPUKNE! Ovo je majka (27) ČETVORO DECE koja je juče poginula u Dolovu! Pošla po dete u školu, ali je SUDBINA REKLA DRUGAČIJE! TUGA (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Foto: Društvene mreže

Juče popodne, u blizini OŠ "Aksentije Maksimović" u Dolovu, kod Pančeva, dogodila se tragična nesreća koja je uzdrmala celu zajednicu.

Mlada majka J.P. (27) izgubila je život kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji ju je pregazio, ostavljajući iza sebe četvoro maloletne dece.


Hitna pomoć i reakcija zajednice

Osoblje Doma zdravlja u Dolovu odmah je priteklo u pomoć nakon nesreće, ali nažalost, nije bilo spasa za nesrećnu ženu. Ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, ali povrede su bile preteše. Meštani Dolova su izrazili šok i tugu zbog ovog tragičnog događaja, a svedoci su istakli da su deca koja su izašla iz škole neposredno nakon nesreće bila vidno uznemirena.

Mogući uzroci nesreće

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila kada je J.P. spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen i kojim je upravljao njen teča. Istraga je pokrenuta kako bi se utvrdili tačni uzroci ove tragične smrti, a pretpostavlja se da su neispravne ili otkazale kočnice na biciklu mogle biti glavni faktor koji je doveo do ove nesreće.

Reakcija lokalnog stanovništva

Meštani Dolova su izrazili duboku tugu zbog gubitka mlade majke, ističući da je cela zajednica u šoku. Njena smrt ostavlja četvoro dece bez majke, ostavljajući veliku prazninu u njihovim životima. Uz podršku lokalne zajednice, deca će morati da pronađu snagu da se suoče sa ovom teškom situacijom.

Ovo tragično stradanje mlade majke ostavlja dubok trag u srcima svih koji su poznavali J.P. i njenu porodicu. Policija je na licu mesta obavila uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće, a zajednica se okuplja kako bi pružila podršku porodici u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading