U DEVETOM MESECU JOJ REKLI DA MORA NA HITAN CARSKI REZ, PA JE POSLALI KUĆI: Nakon par dana se OVO desilo, bolnica nema odgovor!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

12.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesporazum lekara ih je skupo koštao.

U DEVETOM MESECU JOJ REKLI DA MORA NA HITAN CARSKI REZ, PA JE POSLALI KUĆI: Nakon par dana se OVO desilo, bolnica nema odgovor!

Foto: Facebook

Rođenje deteta je nešto najlepše što jednoj ženi može da se desi. U trudnoći i te kako buduće majke paze i vode računa o svemu kako bi na kraju ispalo dobro, ali ipak, nije tako svaki put.  

Medison je bila u 36. nedelji trudnoće nakon što je na ultrazvuku pokazano da je beba velikog rasta, i da bi trebao biti zakazan hitan carski rez. 

Međutim, naprasna odluka lekara je bila da ona ide kući jer beba i dalje šutira, te navodno ima dovoljno vremena. 

Beba se nije pomerala

Republika

Foto: shutterstock

U 39. nedelji su odlučili da je ipak ne porode

Kada se vratila u bolnicu nakon nekoliko dana, saznala je da je beba preminula. Šokirana i besna što joj na vreme nije odrađen carski rez, prenosi "Mirror". 

Doktori su tada u svoju odbranu rekli da su joj pomešali kartone sa drugom trudnicom koja ima isto ime i prezime, i da je toj drugoj ženi bio zakazan hitan porođaj, a ne Medison. 

"Pravili su me ludom, znam šta su rekli tada na pregedu"

Medison i njen partner Mateo su nazvali svoju preminulu devojčicu Valentina. 

Sada zahtevaju promene u nezi u bolnici nakon tragičnog gubitka Valentine. Oni veruju da bi više pregleda i skenera moglo sprečiti ovakve slučajeve i zahtevaju temeljnu istragu bolnice.

- Medison nije imala laku trudnoću. Često je bila bolesna u početku trudnoće, borila se sa bolovima i raznim komplikacijama. Ipak, sada je jasno da nije dobila odgovarajuću negu u bolnici - rekao je Mateo. 

- Moja Valentina bi bila živa da su mi taj dan uradili carski rez. Bila je velika beba, morala sam da se porodim - ispričala je tužno žena.

Ovaj mladi bračni par sada čeka nalaze i tačan uzrok smrti. Započeta je temeljna istraga bolnice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading