KADA SAM ČULA PO KOME ŽELI MOJ MUŽ DA DA IME DETETU POZLILO MI JE: "Ponaša se kao da je opet UMRLA, i kao da sam je ja UBILA"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada neće prihvatiti da dete nazove tako.

KADA SAM ČULA PO KOME ŽELI MOJ MUŽ DA DA IME DETETU POZLILO MI JE: "Ponaša se kao da je opet UMRLA, i kao da sam je ja UBILA"

Foto: Shutterstock

Jedna žena je podelila svoja osećanja nakon što ju je začudio zahtev njenog supruga da njihovu nerođenu ćerku nazovu po njegovoj preminuloj supruzi. Ova 43-godišnjakinja je objasnila kako je upoznala svog supruga pre 13 godina na grupi za podršku u žalosti nakon što je izgubila svog najboljeg prijatelja iz detinjstva, a on je izgubio svoju suprugu od raka. Takođe je podelila kako je njen suprug bio sa svojom pokojnom ženom od detinjstva, a oženio je samo četiri meseca pre nego što je preminula kada je imala 21 godinu.

- Ona je bila najlepša žena koju sam ikada videla. Ja sam fotograf i videla sam mnoge. Imala je osmeh koji je mogao da osvetli ceo svet i bila je neverovatna na svaki način. Razumem njegov gubitak. Tugovala sam zajedno s njim zbog nje i učinila sam sve što sam mogla - rekla je žena, prenosi "Miror".

Foto: Shutterstock

Žena je saznala da muž želi da njihovo dete nazove po preminuloj supruzi


Teška odluka

Sada, kada imaju sina od 11 godina, sedmogodišnju ćerku, i očekuju treće dete - devojčicu, supruga je otkrila da je trudna baš na dan kada je preminula njegova bivša žena.

- On kaže da je to Božije delo i da se ona vraća kroz nju na neki način i da moramo nazvati našu bebu po njoj. Odmah sam odbila i on nastavlja da insistira. Uvek sam bila podrška, ali neću nazvati svoju ćerku po njegovoj preminuloj bivšoj supruzi.


Nakon što je priznala da njen suprug jedva da je progovorio s njom otkako je to rekla, upao je i u depresiju.

- Gleda njihove venčane fotografije, stare video snimke, stare slike, čita beleške koje su pisali jedno drugom. Kao da je ona opet umrla, ali ovoga puta, ja sam je "ubila" - napominje žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading