TRUDNICA JE POVRAĆALA, A ONDA JOJ JE PRIŠAO DVOGODIŠNJI SIN: Zbog onoga što je uradio, SVI plaču od smeha i pitaju se gde je ovo naučio?! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beba je stala pored mame koja ima mučnine.

TRUDNICA JE POVRAĆALA, A ONDA JOJ JE PRIŠAO DVOGODIŠNJI SIN: Zbog onoga što je uradio, SVI plaču od smeha i pitaju se gde je ovo naučio?! (VIDEO)

Foto: INSTAGRAM VIDEO/moms_purewow

Instagram profil koji objavljuje lepe i zanimljive trenutke roditelja i njihove dece, okačio je jedan video koji će mnoge nasmejati, ali i raznežiti. Jedna žena je mama dečaka, ali i trudnica koja se svakodnevno bori sa mučninama koje često prate drugo stanje. U svojoj drugoj trudnoći ima podršku muža, ali i preslatkog sina.

Dok je ova žena bila nad wc šoljom jer joj je bilo muka, pored nje je stajao njen sin koji je sve vreme hrabrio. Prvo je mazio po ramenu, a onda je nasmejao korisnike društvene mreže Instagram. Naime, mališan je prišao wc šolji, a onda je oponašao mamu koja povraća. Glumio je da i on povraća i ispuštao zvuke koji su nasmejali njegove roditelje.

- Preslatko. Moja četvorogodišnjakinja samo je stajala kraj mene jedući svoju užinu i odmahujući glavom kad sam prvi put shvatila da sam trudna.

- Kao budući suprug i tata kako poboljšati ovu situaciju ili joj uopšte pomoći? Osećam se tako loše što pati i bespomoćan sam.

- Tako slatko, empatično!

- Preslatko. Moj mališan se druži samo sa tatom i pita "Kada ću da umrem", pošto mnogo povraćam, presmešno.

- O Bože, ovo je tako slatko - bili su neki od pozitivnih komentara.

Foto: INSTAGRAM VIDEO/moms_purewow

Beba imitira majku kako povraća

Ipak, mnogima se nije svidelo to što je mama dozvolila bebi da pipa wc šolju te su odmah apelovali da joj opere ruke. 

Video je postao viralan na mrežama, a mnogi se i dalje pitaju kako se jedan mališan ovoga setio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moms (@moms_purewow)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading