SVI SE PITAJU DA LI JE OVA MAMA NORMALNA: Došla je u teretanu sa BEBOM, a zbog onoga što je uradila SVI su bez reči (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U teretanu je povela i bebu.

SVI SE PITAJU DA LI JE OVA MAMA NORMALNA: Došla je u teretanu sa BEBOM, a zbog onoga što je uradila SVI su bez reči (VIDEO)

Foto: instagram.com/babyboosdesigns

Jedna mama je postala viralni hit na društvenim mrežama nakon što je podelila video u kojem se vidi kako vežba u teretani sa svojom malom šestomesečnom bebom. Video je brzo postao popularan, sa preko 25 miliona pregleda, ali je izazvao i mnoga pitanja.

Reakcije na video

Ubrzo nakon objavljivanja videa, mnogi korisnici su izrazili nezadovoljstvo ovom neobičnom odlukom. Mnogi su se zapitali zašto mama nije koristila auto sedište ili nosilicu za bebu, umesto što je dovela dete u teretanu gde postoji mogućnost da bude izloženo riziku. Reakcije ljudi ispod videa bile su različite, od komentara zabrinutosti do šaljivih komentara o tome kako je beba trebala da odradi neki set vežbi umesto što je samo ležala i posmatrala.

Ova situacija je pokrenula širu debatu o sigurnosti dece i odgovornosti roditelja. Mnogi su isticali važnost pravilnog nadzora i zaštite dece u svakom okruženju, dok su drugi podržavali ideju da mama može da vodi računa o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji i nakon što postane roditelj. Očigledno je da je ovaj video probudio strastvene reakcije kod publike i pokrenuo važnu raspravu o ravnoteži između ličnog zdravlja i sigurnosti dece.


Ovaj video je svakako izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo važnu diskusiju o roditeljstvu, sigurnosti dece i ličnom zdravlju. Bez obzira na kontroverze koje je izazvao, jedno je sigurno - mama i beba su postali hit na internetu, a njihova priča će sigurno ostati upamćena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading