SAGLASNI SU - OVO JE NAJGORA POZA U KREVETU: Gasi svaku želju i STRAST, izbegavajte je!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je nekim čudom popularna, ova poza skoro nikome ne prija.

SAGLASNI SU - OVO JE NAJGORA POZA U KREVETU: Gasi svaku želju i STRAST, izbegavajte je!

Foto: shutterstock

Par u krevetu

Sprovedene su brojne ankete o se*sualnom zadovoljstvu, a iznenađujuće je što se muškarci i žene slažu oko najneželjenije pozicije u spavaćoj sobi. Otkriveno je da je poza 69, u kojoj partneri istovremeno pružaju oralno zadovoljstvo, na samom dnu lestvice popularnosti.

Različiti fizički faktori, poput visine partnera, mogu znatno otežati izvedbu ove poze. Oba pola takođe ističu teškoću u fokusiranju na zadovoljavanje partnera dok istovremeno primaju zadovoljstvo. Interesantno je da je popularnost ove poze manja među starijim ispitanicima u poređenju sa mlađima.

Republika

Foto: shutterstock

Ova poza nikome ne prija

Diskusija o ovoj temi takođe se proširila na popularnu platformu Reddit, gde su korisnici izneli svoja iskustva. Iako se poza 69 često pominje, mnogi korisnici smatraju je nezadovoljavajućom i nepraktičnom. Za mnoge, izazovi logistike i neprijatnost samog položaja čine ovu poziciju manje privlačnom.

- Iako je poza 69 često popularizovana, ja se nikada nisam osećao zadovoljno u njoj. Često se osećam kao da ne mogu pružiti pažnju partnerki dok mi istovremeno pruža oralni se*s. Preferiram klasičan oralni se*s gde mogu biti siguran da zadovoljavam partnerku - napisao je jedan korisnik. 

- Ne uživam u pozi 69, posebno zbog problema sa položajem tela. Kada je moj partner viši od mene, osećam se neugodno i neprirodno. Radije biram druge poze koje su udobnije i pružaju bolje zadovoljstvo - dodao je drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading